ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2019 | 03:02

Συμπτωσεις.

Τους τελευταίους μήνες σκέφτομαι και με απασχολεί, για διάφορους δικούς μου λόγους το θέμα του θανάτου. Νόμιζα ότι είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα έως ότου βρέθηκα αντιμέτωπος με αυτόν. Πριν λίγες μέρες γλύτωσα πάρα τρίχα. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πόσο εύθραυστοι είμαστε και τι μεγάλο δώρο είναι η ζωή. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να διορθώσω λάθη του παρελθόντος. Τις επόμενες ξερές ζήτησα συγγνώμη από ανθρώπους που πλήγωσαν, είπα σε άλλους αυτά που ειχα καταπιεσει και έδειξα ευγνωμοσύνη σε αυτούς που αγαπω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Και όλα αυτά γιατί; Νομίζεις πως όταν πεθάνεις θα 'χουν σημασία; Επίσης βαρέθηκα την καραμέλα περί "δώρου ζωής". Η ζωή είναι ενα τυχαίο γεγονός, χωρίς Καμία Ουσία και νόημα. Υπερτιμημένη κατάσταση. Απλώς δεν έχετε ιδέα για τίποτα άλλο πέρα από την ίδια τη ζωή, και δίνετε ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την κατάσταση. Αυτά. Και ο θάνατος δεν είναι τίποτα. Ούτε των δικών μας, και κυρίως ο δικός μας.
Scroll to top icon