ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2019 | 23:29

Πενταημερη

17 χρόνων ΚοπέλαΘα πάμε πενταήμερη προς τον Φεβρουάριο σε νησί και τα λευτα είναι αρκετά και δεν θέλω αρχικά να τα ζητήσω καν από τότε δικούς μου καθώς πληρώνουν τόσα φορντιστηρια Εκτός απ' αυτό αγχώνομαι στην ιδέα ότι θα χάσω τόσες μέρες Φροντιστήριο και πρέπει να το αναπληρώσω κιόλας Επίσης δεν πσιτευω ότι θα κάνω κάτι ιδιαίτερο καθώς χωρίς να το παίζω κάποια θέλω να πω ότι νταξει τα περισσότερα να έχω ξανακάνει και πιστευω όλοι Δηλαδη αυτά που θέλουν όλοι να τα κάνουν στην πενθήμερη μεθύσια πλάκες φάρσες κλπ τα έχω ζήσει και ειδικά τα μεθύσια δεν μαρεσουν καθόλου.Δεν έχουν διάθεση ούτε οι φίλες μου να πάνεΤι λέτε εσείς?
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, για εμένα όλες οι εκδρομές με το σχολείο ήταν από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες των μαθητικών μου χρόνων. Αν δεν συντρέχει οικονομικός λόγος και πάνε και κάποιες φίλες σου, εγώ θα σου πρότεινα να πας!
Δεν θεωρω οτι -πλεον- πας πενθήμερη για να ζήσεις κτ ιδιαίτερο. Παρ το σαν διακοπες με τους συμμαθητές σου. Σ ενδιαφερει να το κανεις? Πηγαίνεις. Δε σ ενδιαφερει? Δεν πηγαίνεις.
Scroll to top icon