ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2019 | 21:58

Θέλω να σε γνωρίσω !

Καλησπέρα , πριν 3 βδομάδες γνώρισα τυχαία μέσω κοινής παρέας μια κοπέλα . Δεν ήρθαμε κοντά καθώς ήταν αρκέτα μεγάλη η παρέα εκείνη την στιγμή ,αλλά κάναμε μια πρώτη γνωριμία.Την επόμενη μέρα την έκανα add στα σόσιαλ μέδια . Πιάσαμε μια συζήτηση , στην οποία φαινόμουν ότι είχα άγχος (ναι φάνηκε ακόμη και μέσω τον μηνυμάτων . ) . Η συζήτηση δεν είχε ροή και σταμάτησε μετά από την μεριά της μετά από 1 ημέρα. Καθώς βρισκόμαστε σε μικρή πόλη μπορεί να βρεθούμε κατά τύχη στα ίδια μέρη. Το θέμα είναι οτι μετά απο την πρώτη "απόρριψη" έχω χάσει το θάρρος ,ενώ φαίνεται αρκετά πρόθυμη για κουβέντα , απλώς όποτε την βλέπω παγώνω .Γενικά είμαι άτομο που δεν έχω πρόβλημα να κάνω γνωριμίες .'Εχω καιρό να ερωτευτώ και δε φοβάμαι μην απογοητευτώ . Καμία ιδέα ; Ευχαριστώ .Βασίλης 27.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να μη σκέφτεσαι το πως θα αντιδράσει και πως θα της φανεί το κάθε τι που θα πείς, να της πείς οτι σου βγαίνει αυθόρμητα, κοινώς το κλασικό "να είσαι ο εαυτός σου", αν της αρέσεις τέλεια, αν δε της αρέσεις έτσι όπως είσαι πραγματικά δε θα της αρέσεις ποτέ.
Scroll to top icon