ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2019 | 23:19

Λέει αλήθεια;

Το αγόρι μου σήμερα μου είπε σε αγαπώ πρώτη φορά τα έχουμε ένα μήνα μου το εννοεί ; μου είπε ότι δεν το λέει αν δεν το εννοεί μου δείχνει ότι με θέλει αλλά αν με αγαπάει δεν το πιστεύω
5
 
 
 
 
σχόλια
Παρεξυγημενη λεξη το ΄΄Σ αγαπω΄΄. H λεξη αυτη κουκλα μου εχει πολλες εννοιες, στις σχεσεις ομως εχει παρεξυγηθει λιγο αυτη η λεξη και πρεπει να ειπωθει καιρο μετα ΛΑΘΟΣ. Αυτη τη λεξη μπορεις να τη πεις σε οποιον θες ακομη και σε αγνωστη μπορεις να της πεις Σ αγαπω γιατι εχεις πχ αυτο. Τωρα αν το εννοει η οχι δε το ξερω αλλα για να του βγει σημαινει σιγουρα οτι εχει συναισθηματα για σενα! Αγαπατε και μη φοβαστε!
Μα καλα ειναι δυνατον να ρωτας εμας αν ο ανθρωπος που βρισκεστε ενα μηνα εννοει το σ'αγαπω του ?? Εγω ετσι οπως το περιεγραψες πιστευω οτι δεν το εννοει.Επισης πιστευω οτι ειστε 18 ετων και κατω. Αλλα τι σημασια εχει? Δεν σας γνωριζω , και κυριως δεν γνωριζω εκεινον..
Μια μικρή ιστορία. Μου είχαν πει σε αγαπώ πάνω στον μήνα, ένιωθ να το εννοεί και ένιωσα πίεση. 6 μήνες μετά με χώρισε και δεν ξαναμιλησαμε ποτέ. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Αν δεν γνωρίζεστε από πριν, το πιθανότερο είναι να μπερδεύει τον ενθουσιασμό με την αγάπη.
Scroll to top icon