Λαμία: Ιερόσυλοι βεβήλωσαν 50 τάφους στο νεκροταφείο της Ξηριώτισσας

Λαμία: Ιερόσυλοι βεβήλωσαν 50 τάφους στο νεκροταφείο της Ξηριώτισσας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
2

Άγνωστοι βεβήλωσαν περίπου 50 τάφους στο νεκροταφείο της Ξηριώτισσας, στη Λαμία

Οι δράστες, μπήκαν στο κοιμητήριο τα ξημερώματα της Κυριακής χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε περίπου 50 μνήματα. Φεύγοντας, ξήλωσαν και πήραν μαζί τους ό,τι μπορούσαν: από τα μπρούτζινα φαναράκια και τους σταυρούς, μέχρι τα καντήλια και τα ανθοδοχεία που ήταν κολλημένα πάνω στα μάρμαρα. 

Κατά την προσπάθειά τους να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέταλλα αξίας από τους τάφους, οι δράστες έσπασαν μαρμάρινες πλάκες, αφήνοντας πίσω τους εικόνα καταστροφής.

Συγγενείς νεκρών που πήγαν το πρωί στο κοιμητήριο, αντιλήφθηκαν αμέσως τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Ελλάδα / Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αρχαία Ολυμπία, όπου 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της για επίθεση και απειλές. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρχές και την δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια