ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2019 | 16:46

Μια αποψη;

Πως καταλαβαίνεις οτι μια σχέση τελείωσε; Πως δέχεσαι οτι εσυ νιώθεις, αγαπάς, ποθείς αλλά για τον άλλον έχουν χαθεί πολλά απο αυτά; Σας εχει τύχει ποτέ να νιώσετε οτι θα είστε καλύτερα αν βάλετε πίσω κάθε είδος εγωισμού και αξιοπρεπειας προκειμένου να μεινει ενα άτομο στη ζωη σας γιατι δεν θα αντέξετε τον χωρισμό; Πως γινεται να αγαπάς και να πεις ναι στον χωρισμό; Και αν είναι απλά μια κοιλιά της σχέσης και ολα φτιάξουν;
5
 
 
 
 
σχόλια
Στον χωρισμό κάποια πράγματα είναι δυστυχώς μονόδρομος...δλδ εσυ νιώθεις αγαπας εχεις πάθος κτλ.. αλλά στην άλλη μεριά αυτα τα συναισθήματα εχουν σβήσει..δεν σημαίνει οτι το δέχεσαι.. απλά εφόσον η άλλη μεριά δεν.. τότε δεν υπάρχει κ νόημα!Ο εγωισμός όσο κ στην άκρη να μπει.. κομμάτια να τον κάνεις δεν ειναι κατι που θα κάνει την άλλη μεριά πάντα να αλλάξει συναισθήματα..ναι κάποιες φορές θα πιάσει αλλά όχι όλες!!Επίσης πιστεύω οτι σε μια κάμψη της σχέσης δεν κάμπτονται κ τα συναισθήματα τόσο ώστε να αποζητά χωρισμό μία εκ των δύο πλευρών!!Δύσκολο το μονοπάτι αυτό κ ειδικά όταν νιώθεις (εσυ) αλλά σίγουρα καλύτερα να το περάσεις παρά να είσαι συμβιβασμενος/ενη σε μια σχέση μόνο κ μόνο για να μην είσαι μόνος/μόνη!!!
Οταν καταλαβεις οτι η ζωη ειναι γεματη δυσκολιες/κοιλιες και αυτο που ζεις τωρα θα το ζησεις ξανα.Επισης, αν πεισεις τον εαυτο σου οτι σε καθε δυσκολια πρεπει να χανεις την αξιοπρεπεια σου για να κρατησει η σχεση, τοτε στο τελος θα πιστεψεις οτι δεν αξιζεις και πολλα.
Αν αυτά που δίνεις (αγάπη, πόθο, σεβασμό ή ό,τι άλλο) έχεις ανάγκη και να τα παίρνεις, θα σου περάσει όταν δεις πως ο άλλος δεν στα δίνει. Πόση υπομονή μπορείς να κάνεις μόνο δίνοντας;Κάποιοι χωρισμοί πονάνε. Θα επιβιώσεις όμως, μην το βλέπεις βουνό.Να έχεις υπόψην πως αν κάτι αλλάξει, θα αλλάξει και χωρίς να είστε μαζί. Αν δηλαδή καταφέρει ο άλλος να σου δώσει αυτά που ζητάς, θα στα δώσει και εκτός ορίων "σχέσης". Και τότε ίσως δώσετε μία ευκαιρία ακόμα.
Θα συμφωνήσω ότι όταν δίνεις περισσότερα απ´όσα παίρνεις ή όσα δεν αναγνωρίζονται όσα δίνεις ή δεν θεωρούνται αρκετά, τότε μια σχέση πλησιάζει στο τέλος της. Γιατί όταν δίνεις χωρίς να παίρνεις και συ, στο τέλος αδειάζεις. Επίσης ο συσσωρευμένος θυμός για τα λόγια, τις πράξεις και γενικότερα τη συμπεριφορά του άλλου ειδικά όταν επαναμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon