ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2019 | 18:40

Εκδικηση

Ο πρώην μου μου φέρθηκε απαισια εγω είχα κάνει παρά πολλα για αυτον μια σχέση δυο χρονων πολυ δυνατή και ξαφνικά με παρατάει για Μια αλλη ...λυπαμαι τον χρονο που σπατάλησα για αυτον τα χρήματα τις θυσίες που εκανα και την συμπεριφορά που ανέχτηκα ...νιωθω πως θελω να τον εκδικηθώ..εκείνος ζει Ωραια και καλα τη νέα του σχέση κι εγω πονάω...άραγε θα καταλάβει ποτε τι συνέβη; Ξερω ότι ουσιαστικά εγω κέρδισα θα βρω έναν ανθρωπο που μου αξίζει πραγματικά αλλά δν μπορω θελω να πονέσει κι αυτός όπως εγω θελω να παρω πισω ότι εκανα
4
 
 
 
 
σχόλια
Οι ανθρωποι είναι μαθηματα. Κατσε και σκεψου τι εμαθες από αυτόν. Ασε τις εκδικησεις και την ενεργεια σου για πιο σημαντικα πραγματα, όπως την εξελιξη σου ως προσωπικοτητα. Τα λαθη πληρωνονται ούτως ή αλλως, το λαθος του θα το πληρωσει κι αυτος καποια στιγμη. Μην σε απασχολει.
Δηλαδή έπρεπε να βρεθεί η άλλη για να προβληματιστεις ; Όταν ανέχεσαι και πρεπει να επιτυγχάνεις τους αθλους του Ηρακλή, η σχέση δεν είναι καλή. Οι καλές σχέσεις έχουν κάτι το αβιαστο, δεν κοπιάζεις και όταν τελειώνουν πες ότι εσύ δεν ήθελες να τελειώσουν, πικρία στα χείλη δεν αφήνουν. Απλά τα πράγματα. Όμως έχω μια απορία, ανεχοσουν κι έκανες διαφορα για να τον κερδίσεις και απλά δεν τα κατάφερες; Εγώ προσωπικά αυτήν τη νίκη τη χαρίζω γιατί δε μ' ενδιαφέρει και γενικά δεν μπορώ τους ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι τρόπαια, ούτε όμως εκείνους που αντιμετωπίζουν τους άλλους σαν τρόπαια. Γενικά θα προτιμούσα ξεκάθαρες καταστάσεις κι όχι υπόγεια τεχνάσματα, με ξενερώνουν.
Άστον να πάει στο καλό...μην γεμίζεις τα σωθικά σου με μίσος δεν χρειάζεται.θα βρέθουν αυτοί που θα μας προσφέρουν πράματα αλλά συνήθως εμείς μετά τους γυρνάμε την πλάτη.
Scroll to top icon