ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2019 | 10:25

τι νοημα εχει

αν δεν εισαι προτεραιότητα για τον αλλον ? εγω δεν βρισκω ενδιαφερον σε καποιον απο τον οποιο δεν μπορω να εχω προσδοκιες και απαιτήσεις.. ας ζησει ο καθενας τη ζωη του και παρεμπιπτόντως οποτε δεν εχουμε κανονισει κατι αλλο να τα λεμε...ουαου.. καλα τα λέει ο μαλαμας πως νιωθουμε παραφορα πως ζουμε ετσι αδιαφορα.. να εχετε απαιτησεις παιδια γιατι διαφορετικα δεν εχετε και ονειρα.. και αυτο μονο λαθος μπορει να ειναι.. ευχομαι να βρουμε ολοι μας να βρουμε την εσωτερικη ευτυχια της ψυχης μας και να εχουμε Καλα Χριστούγεννα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο με τις προτεραιότητες μ εχει κάψει. Δεν ξερω πως αντιλαμβάνεται ο καθενας τη λεξη αυτη. Δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να λεμε οτι εχω προτεραιότητα τη σχεση μου οταν τρεχουν τοσα πολλα στη ζωη μας. Εγω το βλεπω ως εξης: εχω κανονίσει με το φιλο μου αλλα προκύπτει κτ στη δουλεια, αρα λεω οχι στη δουλεια επειδη εχω προτεραιότητα το φιλο μου? Γτ αυτο σημαινει προτεραιότητα, πανω απ ολα. Τεσπα, προτιμω το "προτεραιότητες" οχι το "προτεραιότητα". Αν τωρα εσύ εννοεις οτι βγαινει συνεχεια με φιλους κ εσενα σε βλεπει μια στο τοσο (κ για σεξακι φυσικα...) τοτε παω πασο. Καλα Χριστουγεννα!
Θυσιαζεις τις απαιτήσεις για να μην ξαναπληγωθεις. Συμφωνώ με την οπτική σου αλλά το βλέπω λίγο διαφορετικά. Πρέπει να έχεις υγιής απαιτησεις, σε λογικά πλαίσια, και όσες λιγότερες γίνεται.
Scroll to top icon