ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2019 | 09:01

Απλή απορία

Πώς γίνεται να μιλάς με βρισιές και χυδαιους χαρακτηρισμους για κάποιον /α όταν κάποτε ετρεφες απο τα πιο ωραία αισθήματα (βλ. ερωτας, αγάπη, τρυφερότητα κλπ) για το άτομο του ; Επειδή μια σχέση δεν εβδοκιμει, (για διάφορους λόγους) είναι αιτία να αυτοακυρωνεσαι ; Γιατί στην ουσία αυτό κάνεις. Και το αξιοπερίεργο είναι, πως την πλειοψηφία σ'αυτο το έχουμε εμείς, οι γυναίκες.Πριν πέσετε να με φάτε, σας πληροφορώ πως δεν μιλώ εκ τού ασφαλούς - εχω πληγωθει, απογοητευτεί αρκετά, κι εγώ απο σχέσεις, όμως την παραπάνω λογική, δεν μπορώ να την καταλάβω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν πω ότι κάποιος είναι κοινωνιοπαθης επειδή αυτό απέδειξε πως είναι δεν είναι βρισιά πάντως. Είναι η πραγματικότητα και μερικοί δεν την χωνευουν ούτε με σόδα. Πάντως εκεί καταλαβαίνεις ότι αυτο που αγάπησες ήταν απλά μια φαντασίωση και έχεις κάθε δικαίωμα να θυμώνεις όταν νιώθεις να σε εξαπάτησαν. Το τέλος μπορεί να σε πονέσει όταν δεν έχεις ξεπεράσει κάτι. Αλλά καμιά φορά είναι απλά η χυδαία συμπεριφορά που δυσκολεύεσαι να ξεπερασεις όταν αυτή έχει ξεπερασει κάθε όριο.Τώρα ότι μερικοί σε μειώνουν για να νιώσουν καλά που δεν σ έχουν ή για να νιώσουν καλά που σου φέρθηκαν άσχημα. Δεν το καταλαβαινω και μου το έχουν κάνει.
Scroll to top icon