ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2019 | 23:24

Ακόμα με τρώει...

...που δεν είσαι κοντά μου κι εγώ κοντά σου. Η απόσταση μας χωρίζει. Έχω πολλές φίλες και πιστεύω στη φιλία των 2 φύλων αλλά για εσένα δεν έχω σταματήσει να νιώθω ότι σε θέλω δίπλα μου και θέλω να είμαστε πάνω από φίλοι. Έχω να σε δω 3 χρόνια αλλά δεν σε έχω ξεχάσει και δεν έχω πάψει να είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου. Ακόμα με τρώει αυτό το ανεκπλήρωτο. Αλλά πρέπει να συνεχίσω. Αλλά είμαι ακόμα ερωτευμένος. Τέτοια γυναίκα δεν έχω ξανασυναντήσει. Τόσο καλόψυχη, να νοιάζεται για τους άλλους, να ξεχειλίζει καλοσύνη. Γιατί να μη γίνεται να είμαστε μαζί; Πολλές φορές κλαίω γιατί δεν είσαι δίπλα μου. Δεν έχω τη δύναμη να τα κάνω όλα μόνος μου και εσύ μου δίνεις δύναμη. Εύχομαι σε όλους το 2020 να τους φέρει μια καλή ψυχή που να είναι δίπλα τους και να τους αγαπάει. Εύχομαι να τους αξίζει. Εύχομαι το 2020 να μου φέρει κι εσένα. Να σε ξαναδώ. Μου λείπεις!
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πάντως βρίσκω πολύ γλυκούλι που περιγράφοντας γιατί είσαι ερωτευμένος μαζί της, αναφέρεσαι κυρίως στην καλοσύνη της. Τα χαρακτηριστικά που θαυμάζουμε στους άλλους δείχνουν πρα και για το δικό μας χαρακτήρα.
Αρκεί να μη θες ένα καλό άτομο για να τον εκμεταλλευτείς! Αν και για μένα ο τρόπος που τα λέει είναι πολύ όμορφος και μπορεί πράγματι η κοπέλα να είναι υπέροχη κι ας είναι η απόσταση καμιά φορά εμπόδιο να γνωρίσουμε τον άλλον πραγματικά το θέμα είναι άλλο. Δεν μπορείς να κάθεσαι να ζεις στη σκιά ενός ανεκπλήρωτου και να μην κάνεις κάτι.Ας πάει να την βρει, να της μιλήσει, να δει αν υπάρχει απόκριση κι ας αφήσει τις φιλίες. Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να πάρεις απόφαση να ξεπεράσεις κάποιον, είναι να έχεις προσπαθήσει να πετύχει. Να ξέρεις ότι έστω ο άλλος δεν σε ήθελε.
Scroll to top icon