ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2019 | 17:30

.

Τώρα τελευταία έβλεπα μια "φίλη" μου σχεδόν κάθε μέρα γιατί την βοηθούσα με ένα θέμα που είχε. Κάθε φορά που της πρότεινα να βρεθούμε για έναν κάθε η κάτι τέτοιο μου έλεγε ότι είχε κανονίσει. Αυτές τις μέρες μου είχε πει ότι θα λείπει. Τελικά ήταν εδώ και έβγαινε τις παρέες της. Εμένα ένα μυνημα δεν μου στείλε ποτέ. Η άλλη "φίλη" μου τα ίδια. Της στάθηκα όταν αντιμετωπίζε ένα πρόβλημα, την μάζευα από εδώ και από εκει όταν έπινε παραπάνω και δεν ήταν καλά. Τώρα που οι παρέες της είναι εδώ έχω ακούσει τις πιο ηλιθιες δικαιολογίες. Είχαμε κανονισει να βγούμε την πρωτοχρονιά αλλά τελικά μου είπε ότι οι υπόλοιποι δεν ψήνονται (μπορεί απλά να βγούνε χωρίς εμένα). Απογοήτευτηκα γιατί ήθελα όντως να πάω κάπου. Νιώθω τυχερή που έχω την οικογένεια μου αλλά δεν θέλω απλά να φάω και να πάω για ύπνο ξέρω εγω. Αυτό θα κάνει και η γιαγιά και ο παππούς μου. Βαρέθηκα κάθε μέρα τα ίδια. Νιώθω ότι όλοι ασχολούνται μαζί μου όταν θέλουν κάτι από εμένα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπερα,αν σου φερονται ετσι οπως λες το καλυτερο ειναι να τους κανεις περα. Μην τους αφηνεις να σε χρησιμοποιουν για οποτε θελουν, να πατουν στην καλοσυνη σου.Και στο σπιτι μπορεις να περασεις μια χαρα αν εχεις ορεξη. Για το '20 σου ευχομαι να βρεις φιλους, με την πραγματικη εννοια της λεξης.
Το ιδανικό είναι να μην τους ξαναπείς καλημέρα. Αλλά επειδή μάλλον θα συνεχίσεις να κάνεις το καραγκιοζάκι παίζοντάς το υπεράνω και cool και ότι δεν τρέχει και τίποτε και όλα ΟΚ, εύχομαι και εις άλλα με υγεία.
Βοηθάμε και δανείζουμε μόνο όταν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να μας δημιουργήσει πρόβλημα (είτε από χρόνο, είτε να χάσουμε τα χρήματα που δανείσαμε). Οπότε δε μας δημιουργεί πρόβλημα εάν δεν εκτιμηθεί η βοήθεια ή δε μας επιστρέψουν τα λεφτά. Τώρα η μόνη λύση είναι να μη βοηθήσετε αν μπορείτε ξανά τη συγκεκριμένη φίλη σας - εκτός αν έχετε κέρδος κι εσείς.
Από αυτά που γράφεις, μάλλον πλασαρίστηκες σαν μαμά αντί για φίλη. Τέτοιες προσωπικότητες είναι καλές για παρηγοριά, όχι όμως για να κάνεις κέφι...
Ταυτίζομαι. Άνθρωποι που είναι εκεί μόνο όταν χρειαζονται να πάρουν κάτι από σένα δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Φαντάζομαι κατά βάθος το γνωρίζεις. Άφησε αυτά τα άτομα πίσω και προχώρα. Ναι ίσως χρειαστεί να περάσεις μια φάση μοναξιάς αλλά εκμεταλλεύσου την προς όφελος σου.
Scroll to top icon