ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2020 | 11:58

Μια μέρα έμεινε ακόμα... Υπομονή...

Άντε, να περάσει και η σημερινή μέρα, να έρθει (επιτέλους) η 2α Ιανουαρίου, να τελειώσει και τυπικά όλο αυτό το ''πανηγυράκι'' που στήνεται κάθε χρόνο από τις αρχές Νοεμβρίου (ασχολίαστο...) για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά κλπ...Και τώρα κάποιοι θα πουν: '' Βρε γρουσούζη άνθρωπε, τι σε πειράζει η εορταστική ατμόσφαιρα;''. Και θα έχουν κάθε δίκιο να το πουν. Και εξηγούμαι: Για μένα η φετινή περίοδος των εορτών ήταν μακράν η χειρότερη... Όχι πως τα προηγούμενα χρόνια έκανα και κάτι ιδιαίτερο, απλώς οι γιορτές δεν μου έκαναν ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Μέσα όμως από τα χρόνια που πέρασαν, βαρέθηκα να κάνω τα ίδια και τα ίδια ανούσια πράγματα κάθε χρόνο... Και κάθε χρόνο να ελπίζω ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι αλλιώς και ποτέ να μην αλλάζει τίποτα...Θα ήθελα να περνάω τις γιορτές αλλιώς... να είχα την δική μου οικογένεια, το δικό μου σπίτι... Και τότε να έβλεπες χαρές και στολισμούς... Θα είχε νόημα... Δυστυχώς, όλα αυτά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να τα ζήσω... Και όσο τα χρόνια περνάνε, τόσο το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται... όσο για την οικογένειά μου;;; Τίποτα... Για εμένα η οικογένειά μου είναι απλώς και μόνο τρείς άκρως επιβαρυντικοί άνθρωποι - εμπόδια, για να κάνω το κάτι διαφορετικό...Αίσιο και ευτυχές το νέο έτος 2020! Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
σε κατανοώ φιλε ....................... εδω που τα λεμε μια βιτρίνα ειναι ολο αυτο το πραμα ................ ξαφνικα ολοι αγαπιούνται φιλιουντε λεν ευχες που πριν δε νιαζοταν τι κανει ο ένας για τον αλλον ........................ ξαφνικα τετοιες μέρες παθαινουν μετάταξη καθι γινονται καλοί ....................
Σε νιώθω. Και ξέρεις κάτι; το πρόβλημά σου δεν είναι το ''πανηγυράκι'' των γιορτών αλλά το ότι εσύ είσαι εγκλωβισμένος χωρίς να συμμετέχεις σε αυτό, για τους όποιους λόγους. Εύχομαι ολόψυχα το νέο έτος τα πάντα να αλλάξουν στη ζωή σου.Καλή χρονιά με υγεία.
Μαζί σου, ευτυχώς πέρασε για ακόμα μια φορά :-pΕύχομαι τα καλύτερα για όλη τη διάρκεια της ζωής και όχι μόνο για ένα συγκεκριμένο "νέο έτος". Ο χρόνος είναι σχετικός, άλλωστε.
Scroll to top icon