ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2020 | 18:17

Ποναει πολύ...

Ειμαι κοπελα 19 χρονων και πρόσφατα χώρισα. Ειμασταν μαζι 9 μηνες και ηταν η καλύτερη περίοδος της ζωης μου. Με χώρισε 2 βδομαδες πριν λεγοντας μου οτι δεν του ανοιχτηκα οσο ειμασταν μαζι, οτι δεν αντιδρουσα εντονα ,οτι ημουν παθητικη ,αβουλη, οτι δεν διεκδικουσα τιποτα στη ζωη μου, οτι περιμενω να γινουν πραγματα χωρίς να κανω κατι γι αυτο και οτι δεν ειχαμε επικοινωνία ..Με ειχε μπροστα του να κλαιω και συνεχιζε να μου μιλαει σκληρα και να με κανει νιώθω ασχημα. Δεν μου ειχε ξαναμιλησει ποτε ετσι τοσο ψυχρα και εριξε ολο το φταιξιμο πανω μου.Ειμασταν διαφορετικες προσωπικοτητες το ξερω αλλα τα βρισκαμε, συμπληρωναμε ο ενας τον αλλον και μου ειχε πει οτι ημουν αυτο που εψαχνε. Δεν ειχαμε τσακωθει ποτε γιατι δεν υπήρχε σοβαρος λογος..ειμασταν καλα τουλαχιστον ετσι νομιζα εγω γιατι δε μου ειχε μιλησει ποτε για ολα αυτα που τον ενοχλουσαν..μου ειπε οτι μου πεταγε υπονοούμενα και φταιω εγω που δεν τα καταλάβαινα και αλλα πολλα..ομως ετσι ημουν απο την αρχη, κλειστος ηρεμος ανθρωπος και το ηξερε και ηθελε να με αλλαξει...Ηταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωης μου. Θα τα περνουσαμε μαζι και τελικα εμεινα μονη μου σε ενα αδειο σπιτι με τα ψυχολογικα μου να κατηγορώ τον εαυτο μου για ολα..Δεν ξερω αν ηταν δικαιολογιες ολα αυτα που μου ειπε...απλα εμενα μου ηρθαν ολα αυτα απο το πουθενα εκει που νομιζα οτι ειμασταν καλα ..μου εστειλε χθες ευχες για καλη χρονια και με κατεστρεψε..Κλαιω συνεχως δεν εχω ορεξη να φαω ουτε να διαβασω..με ποναει παρα πολυ ολο αυτό γιατι ηταν η πρωτη μου σοβαρη σχεση..Δεν ξερω αν θα καταφερω να το ξεπερασω και μπορει να μεινει ενα απωθημένο.Τον σκεφτομαι συνεχεια.Τον αγαπησα πραγματικα οπως και εκεινος απ οτι ειπε. Φοβαμαι οτι δεν θα ξαναβρω κατι τετοιο στη ζωη μου και θα μεινω μονη μου γιατι ειμαι κλειστός χαρακτηρας .Ευχαριστώ οσους το διάβασαν, ηθελα καπου να τα πω
4
 
 
 
 
σχόλια
Κάτσε αναπαυτικά, πάρε μια κούπα καφέ ή ένα ποτήρι κρασί και χαλάρωσε. Ναι οκ, δύσκολο το καταλαβαίνω. Αλλά αν δεν ηρεμήσεις δεν θα σκεφτείς ποτέ καθαρά. Ωραία έφυγε, στο καλό να πάει. Κράτα μόνο τα καλά που ζήσατε. Είναι νωρίς ακόμα, και η πληγή είναι ακόμα ανοιχτή, αλλά περνώντας οι μέρες θα νιώσεις καλύτερα. Και εξάλλου είμαι μόλις 19 ετών. Η ζωή σου τώρα ξεκινάει! Θα γνωρίσεις δεκάδες ανθρώπους, άλλους καλούς και άλλους όχι. Και είμαι 100% σίγουρη ότι εκεί έξω θα βρεθούν πολλοί που θα σε εκτιμήσουν σαν άνθρωπο. Μείνε σπίτι, κλάψε, ξέσπασε αλλά μην ξεχνάς τη ζωή σου!
Ο χρόνος ο καλυτερος γιατρός που λενε... Οσο και αν ακουγεται "εκ του ασφαλους", θα βρεις αλλον πολυ καλυτερο! Απλα ασε τον χρόνο να περασει..
Ε σιγα πως κανεις ετσι? 7 δισ. ανθρωποι είναι σε αυτη τη γη, κανεναν δεν θα βρεις? Μου ειχε τυχει και εμενα κατι παρομοιο σε μια φαση της ζωης μου μεχρι που εμφανιστηκε αλλη απο εκει που δεν το περιμενα και χωρις να ψαξω (να σημειωσω οτι δεν ειμαι νο. 1 μοντελο.. ισως νο. 2)
Scroll to top icon