ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2020 | 22:27

How to Break the ice μ’εναν άγνωστο στο Facebook?

Μ’αρέσει καποιος που δεν γνωρίζω στη ζωή και θέλω να του μιλήσω στο Facebook. Τι να στείλω προκειμένου να φανεί προτοτυπο και να μου απαντήσει αντί να με αφήσει στο «διαβάστηκε»..Βαριεμαι το κλασικό «hey , τι κανεις;».. αλλά επειδή δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα μιας και που δεν τον ξέρω,ζητω τη βοήθεια σας! Θα θίξω και το δίλημμα για το μηπως είναι απελπισμένο να στέλνει πρώτη η κοπέλα; Αχ δεν ξέρω αλλά μαρεσει. Pleaseee,θα αναμένω απάντηση σας. Υ.γ: Οχι τρολ.
4
 
 
 
 
σχόλια
να εισαι ο εαυτος σου..πες του μια καλησπερα, πιασου απο μια δημοσιευση του, κανε λιγο χιουμορακι αν σε παιρνει.ευκολο ειναι να πιασεις κουβεντα με καποιον μεσω διαδικτυου, το δυσκολο ειναι να τα βρειτε εκτος!
Εγώ έχω περιέργεια! Αφού δεν τον ξέρεις, τότε πως σου αρέσει; Εκτός και αν αναφέρεσαι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, οπότε δικαιολογείται.Πάντως αυτές οι αγγλικουρες που τις πετάτε έτσι στο άκυρο, λες και δεν υπάρχει αντίστοιχη φράση στα ελληνικά, πολύ με εκνευρίζουν!
Scroll to top icon