ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2020 | 21:27

Τατουάζ

Χτύπησα τατουάζ τον Marilyn Manson στο καλάμι Είναι φοβερο
21
 
 
 
 
σχόλια
Μ'αρεσει η πρώην γκόμενα του, η Dita Von Teese. Κι άλλη η γαλανοματα καλή είναι. Στην τρίτη λυκείου άκουγα το tainted love και την version του από το personal jesus. Ωραία ήταν και η φήμη σχετικά με τα πλευρά του. Γενικά έχω καλή άποψη για το εν λόγω άτομο. Αυτά για τον Μέριλυν.
Λοιπόν εμένα αρχικά με τρελαίνει η πρώτη του μπάντα, Marilyn Manson and the Spooky Kids, ο συμβολισμός και το παιχνίδισμα εξακολουθούν να με εντυοωσιάζουν. Έπειτα από τα κλασικά album τα αγαπξμρ μου είναι το Mechanical Animals, το Portrait of an American Family και το Antichrist Superstar. Ακολουθεί Holy Wood και μετά όλα τα άλλα ;-)
Καλά ναι η πρώτη μπάντα ήταν πολύ ωραία μαρεσε αυτό το παιχνιδιαρισμα που λεςΒέβαια μετά τον δεύτερο δίσκο που άλλαξε αρκετά το κονσεπτ μαρεσε κ αυτό.Θεωρω τον Antichrist Superstar κορυφαίο δίσκο.Παντως και ο POAAM είναι κορυφή με αγαπημένο κομμάτι το Lunchbox τόσο για τον Ρυθμό όσο και για το μύνημα που περναει
Εννοείται το Mechanical κορυφήΚαι το Lunchbox είναι ανατριχιλα από τα αγαπημένα μου απο manson Από Antichrist Superstar τα αγαπημένα μου είναι Tourniquet , Angel with the scabed Wings Man That You Hear και βασικά σχεδόν όλαΕσενα?
Όσα είπες, ολόκληρο το άλμπουμ, όλα τα τραγούδια του έχουν κάτι! Είναι η πρώτη μουσική που με έκανε να αμφισβητήσω τα πάντα. Να σκεφτώ και να ψαχτώ. Επίσης μου άλλαξε την κοσμοθεωρία η αυτοβιογραφία του, Long Hard Road Out Of Hell.
Το παρήγγειλα διαδικτυακά, από Barnes&Noble συγκεκριμένα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Αξίζει 100000% από την στιγμή που μας αρέσουν σχεδόν όλα τα πρώτα και μυθικά του albums και η προσωπικότητα!
Θα το πάρω όσο πιο γρήγορα μπορώ τότεΈχω μόνο τον Antichrist Superstar σε CD και περιμένω να τους αγοράσω ολουςςςΑνυπομονώ πότε θα πάρω πικάπ για να τους αογρασω και σε βινύλιο.Εσυ ασχολησε με cd/lps κλπ?
Έλα, τσίμπα το από εδώ:https://epdf.pub/the-long-hard-road-out-of-hell.htmlΚατεβαίνει πολύ απλά και σε epub αρχείο τέλεια ποιότητα. Χάχα μακάρι να το είχα βρει πριν χρόνια που αγόρασα το βιβλίο :pΝα σου πω μου αρέσουν σαν concept αλλά δεν έτυχε να έχω πολλά, με ενδιαφέρει κυρίως να βρω με κάποιον τρόπο τη μουσική (το μέσον δευτερεύον)
Δεν έπιασα τη λογική σύνδεση του επιχειρήματός σου.Τι σχέση μπορεί να έχει το γεγονός ότι δε θεωρώ τον Manson τόσο μεγάλη προσωπικότητα ώστε να τον χτυπήσει τατού κάποιος με το ότι δε γνωρίσω τον Manson?Λογικά στην έκθεση δεν πρέπει να ήσουν και σπίρτο,έτσι;Μήπως ο Manson αποτελεί μια πανανθρώπινη αξία και οι πράξεις και οι δηλώσεις του είναι θεωρήματα που δε σηκώνουν αμφισβήτηση;Ας σοβαρευτούμε λίγο εδώ μέσα.
Scroll to top icon