ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2020 | 22:06

Συγκατοίκηση.

Τέλη Γενάρη παντρευόμαστε με πολιτικό γάμο κι αποφασίσαμε να νοικιάσουμε ένα σπίτι. Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να μείνουμε κοντά στους δικούς μας για ευνόητους λόγους. Αντί αυτού προτιμήσαμε να νοικιάζουμε ένα ακίνητο που έχουμε στην κατοχή μας να βγάζουμε τα έξοδα. Ένα σπίτι της προκοπής κάτω από 500 ευρώ ενοίκιο δε βρήκαμε. Έχω θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση μια θέση parking. Αλλά και πάλι δε ζητήσαμε διαμέρισμα με αυτόνομη πισίνα. Παντού αισχροκέρδεια. Ουστ.
11
 
 
 
 
σχόλια
Ωχ! Δεν είναι καλό;; Μου έκοψες το αίμα Θεία. Ε δεν το κοίταξα καλά, είδα 500 ευρώ με πάρκινγκ και σε πολύ καλή κατάσταση και λέω καλό θα είναι. Συγγνώμη δεν θα το κοιτάξουν στις φωτογραφίες οι άνθρωποι, έτσι θα πάνε; Πάντως μου θύμισες μια φίλη.Κάνει μια βόλτα μέσα σε ένα σπίτι και τα βλέπει ΟΛΑ, αμέσως μετά είναι σε θέση να γράψει βιβλίο (έχει προσέξει ένα μίνι ράγισμα σε νεροχύτη, ότι το τάδε δωμάτιο έχει μπαλκόνι της πλάκας, ότι στο μπάνιο δεν χωράει "άνετα" το πλυντήριο κλπ) .Και να σου πω, αν είναι όπως τα λες δεν θα έπρεπε να βρίσκουν σπίτι με 500 ευρώ; Πάω να δω τις φωτογραφίες.
Ναι, δεν καταλαβαίνω κι εγώ τι γίνεται. Ειδικά όταν ακούω ότι κάποιος αγόρασε διαμέρισμα γιατί έχουν... πέσει οι τιμές.Αλλά σχετικά με το ζευγάρι, δεν μας λένε περιοχή ούτε τετραγωνικά ούτε και πόσα βγάζουν. Επίσης οι ίδιοι τι νοίκι παίρνουν άραγε από το δικό τους σπίτι; Αυτό θα είχε ενδιαφέρον.
(Βλέπω ένα διαμέρισμα στον Περισσό, 160 τετραγωνικά για 750 ευρώ. Αν το συγκρίνω με το προηγούμενο.. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχει μπει πολύς κόσμος στη διαδικασία να συγκατοικήσει π.χ. δυο ζευγάρια μαζί ή 3/4 άτομα να μοιραστούνε ένα μεγάλο σπίτι.Θα παίρνανε περισσότερα για τα λεφτά τους).
https://www.spitogatos.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7_%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1_%CE%9A%CF%85%CF%88%CE%AD%CE%BB%CE%B7__%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF_%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82_-l9128297Ορίστε σου βρήκα σπίτι. Με 500 ευρώ. Ευάερο, ευήλιο και σε πολύ κατάσταση με πάρκινγκ. Στην Κυψέλη, πες μου τώρα ότι δεν σου αρέσει η Κυψέλη να βάλω τις φωνές.
Υπολόγισε και τα έξοδα για σίτες γιατί δεν έχει. Μην χρειαστεί να συγκατοικήσετε με τίποτε φτερωτούς Κροκόδειλους και έχουμε άλλα. Θα μου πεις είναι στον πέμπτο, έχουμε ζήσει όμως και τραγωδίες στον όγδοο οπότε κανόνισε.
Πως μπορείτε και παντρεύεστε. Πως μπορείτε και συγκατοικειτε. Σαν φυλακή είναι όλη αυτή η ιστορία. Ας μου εξηγήσει κάποιος παντρεμένος πως αντέχει αυτό το πράγμα. Ο γάμος πάει στο καλο. Η συγκατοίκηση όχι. Να έχεις όλη την ώρα στα πόδια σου τον υποτιθέμενο έρωτα σου. Αηδία.
Που το βλέπεις το περίεργο?Εάν έχω έναν όροφο δικό μου, σε μια πολυκατοικία ,αλλα έχω αδέρφια,γονεις από κάτω/πανω,το προτιμώ και εγώ.Στήνεις μηχανή δε λέω, αλλα εάν δεν γουστάρεις με τίποτα ,το "ραντάρ"των γονιών κτλ κτλ, δεν υπάρχει άλλη λύση.
Scroll to top icon