ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2020 | 01:53

Μπέρδεμα!!!!!! Μαλλιά-κουβάρια!!!!

Καλησπέρα!Λοιπόν ακούστε έχω μπερδευτεί πάρα πολύ δεν ξέρω τι θέλει και δεν το ξεκαθαρίζει!!!!έχω ένα παιδικό φίλο!Τώρα και 3 μήνες κάτι έχει αλλάξει μεταξύ (αυτός το ξεκίνησε ) και εμένα δεν με χάλασε!!!!(το παραδέχομαι)έχουμε ξεφύγει από το φιλικό επίπεδο δεν έχει γίνει κάτι χειροπιαστό αλλά μυνήματα ...Καλημέρα καληνύχτα όλοι μέρα μυνήματα γενικά... τι κάνεις που είσαι δωράκια συνάντησης ( όλοι οι παρέα μαζί )κτλ με ένα διαφορετικό ενδιαφέρον όμως που έχουμε καταλάβει και οι δύο ότι η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται μεταξύ μας σαν σχέση αλλά δεν εξελίσσεται!!!!!!!!!!!!στην αρχή ήταν ποιο εκδηλωτικός τώρα λίγο ποιο συγκρατημένος!!!(με έχει μπερδέψει αρκετά τι θέλει???)δεν είμαστε παιδιά!!Δεν παίρνει πρωτοβουλία να βγούμε μόνοι μας(Αιγόκερος- αναποφάσιστοι) να συζητήσουμε όλο αυτό που μας συμβαίνει!Τι να κάνω να την πάρω εγώ την πρωτοβουλία???????Η να περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί ! Αν εξελιχθεί !!!και που θα πάει μόνο του!!!και να περιμένω να το ζήτηση αυτός !
3
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν επειδή το έχω δει το εργακι. Ακόμα πάτε σχολείο. Σου αρέσει και του αρέσεις. Όλοι στην παρέα το έχουν καταλαβει. Θα καταλήξετε να βγαίνετε κανονικά. Θα τα φτιάξετε για ένα μικρό διάστημα αλλά θα χωρίσετε. Μερικά παιδιά της παρέας θα πάρουν το μέρος σου αλλά το μέρος του. Οι υπόλοιποι θα κρατήσουν ουδέτερη στάση. Όταν περάσετε πανεπιστήμιο θα χαθείτε όλοι μεταξύ σας. Σόρρυ αν σε ξενέρωσα!
Scroll to top icon