ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2020 | 00:23

Θέλω την άποψη σας

Ρε παιδιά ήρθε ο πρώην μου μαζί με τηννυν δικιά του τώρα.. στο νέο χώρο εργασίας που δουλεύω.. Ήδη είχαν έρθει αρχικά φίλοι του οπότε δε πιστεύω ότι δεν το έμαθε ότι δουλεύω εκεί κ ητν τυχαίο. Ήρθε λίγο πριν κλείσουμε κ δεν είδα καν να πηγαίνουν να αγοράσουν κάτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον είχα για τέτοιο αλλά από την άλλη σκέφτομαι το έκανε και κάπως εσκεμμένα για να δω τη κοπέλα του τώρα. Εγώ έκανα πως δεν τους είδα κ συνέχισα τη δουλειά μου γτ το πήρα πρέφα πολύ νωρίτερα το σκηνικό και πέρασαν δίπλα μου.. Αλήθεια θέλω τη γνώμη σας όμως για να δω αν υπερβάλλω τώρα εγώ που νομίζω κάτι τέτοιο. Έχουμε χωρίσει λίγα χρόνια να πω απλά ήταν κάτι πλ δυνατό κ για τους 2. Πλιζ ν ανέβει δεν είναι τρολ η κάτι..
4
 
 
 
 
σχόλια
Δε μας διευκρινίζεις πόσο μακριά ζει από το χώρο εργασίας σου ή αν κινείται στο χώρο αυτό γενικότερα. Ή ήρθε για να σου κάνει επίδειξη τη νυν, ή ήταν τελείως τυχαίο. Αν ήθελε να έρθει για να σου μιλήσει, θα ερχόταν μόνος αφού οι φίλοι θα του το είχαν πει.
Το πιθανότερο δεν ήρθε να κάνει μόστρα την νέα σχέση εκτός και αν είναι τόσο ανώριμος.Μάλλον για να σε δει ήρθε και για μην πάει μόνος του και του καρφώσουν στην νυν ότι πήγε εκεί που δουλεύει η πρώην την πήρε και αυτή μαζί και θα της είπε μισό να δω αν έχει τίποτα να πάρω (κατάστημα ρούχων να υποθέσω;). Δεύτερη περίπτωση όντως δεν ήξερε ότι δουλεύεις εκεί σε είδε και έγινε μπουχός χωρίς να ψωνίσουν.
Scroll to top icon