ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2020 | 17:06

Παγωνιά στην Αθηνα...

Τι ωραία θα ήταν να χιονιζε με το όμορφα χιονισμένα τοπία που τόσοι περιμένουν για να χαρούν ή να πάνε για σκι στα βουνά , αλλά να είχαν όλοι οι άνθρωποι θέρμανση και να μην υπεφεραν. Ακόμα και τα αδέσποτα στον δρόμο , ούτε αυτά να πέθαιναν από το κρύο... Το χιόνι ειδικά στην Αθήνα επειδή κρατάει λίγες μέρες το θεωρούμε όμορφο και αξιοθαύμαστο, όπως και ο,τι διαρκεί λίγο στην ζωή μας, όπως και τα νιάτα....
3
 
 
 
 
σχόλια
Ομορφιά το χιόνι στην Αθήνα.Τι άλλο θα ακούσουμε.Ήταν τα άλλα τα καημένα στη Μαλακάσα πριν μέρες με τα χιόνια και πέρασαν πολύ όμορφα.Το χιόνι στην Αθήνα είναι σαν να χιονίζει στη μέση της Κόλασης.ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ!
φερνει κι ταλαιπωριες ομως το χιόνι ........................... κόβετε το ρεύμα το νερο εγκλωβίζονται ανθρωποι σπιτια τους ........................ πέφτουν κι σπαν ποδαρια κι χερια ανθρωποι στους δρόμους ............εχει κι τα ανάποδα του ............... αλλα η ομορφιά του ειναι ομορφιά !!!!!!!!!!!
Τα νιάτα δεν κρατάνε λίγο. Αν είσαι τυχερός και φύγεις από τη ζωή στα 30-35 θα είσαι για πάντα νέος. Αν δεν είσαι τυχερός ώστε να τα φέρει έτσι η ζωή, το κάνεις μόνος σου. Τα υπόλοιπα είναι ρομαντικες θεωρίες για κλαψες.
Scroll to top icon