ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2020 | 23:26

2 καρδιές για 1

Παιδικός σταθμός, νηπειαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, Οικονομικό παμάκ. Πάντα μαζί είμασταν. Αχώριστοι φίλοι, αδέρφια θα έλεγα. Κάπου στον Φεβρουάριο του 2018 γνωρίζουμε την Μαριάννα. Υπέροχη κοπέλα, πολύ όμορφη, καλλιεργημένη και με ένα χαμόγελο που σκότώνει. Αυτό εεωτεύτηκα. Και ο κολλητός μάλλον αυτό ερωτεύτηκε. Κάναμε έρωτα και κάτι πάνω της με μαγεύει και δεν ήθελα να την αφήσω από την αγκαλιά μου. Χθες την είδα να φιλιέται με τον κολλητό μου στο κέντρο πιο κέντρο δεν γίνεται. Ok στο 2020 ζούμε πια αλλά δεν είμαστε και Άμστερνταμ. Δεν γίνεται να την έχουμε και οι δυο. Και εκείνη λάθος της που πηγε και με τους δυο μας. Στην τελική καλύτερα να μην εδινε ελπίδες σε κανέναν. Και την αγαπάω αυτό είναι το θέμα. Τώρα ο άλλος ποιος ξέρει.... περαστικά μας(;)
2
 
 
 
 
σχόλια
Να τη σουτάρετε και οι δυο τη Μαριάννα! Θα σας κάνει άνω κάτω και μετά θα πάει με άνεση στον επόμενο όπως πήγε από σένα στο φίλο σου (ή από το φίλο σου σε σένα δεν ξέρουμε) ενώ η δική σας φιλία θα καταστραφεί μη αναστρέψιμα!
τι φαση τριγωνο ειναι αυτο;ειστε ολοι μαζι κ ο καθενας μονος του;δεν καταλαβα κ πολλα.αλλα οντως μπαχαλο κ περαστικα σας..φιλικη συμβουλη.μην αφηνετε ανθρωπους ανεμοστροβιλους να μπαινουν πανω απο τετοιες σχεσεις ζωης.αυτοι θα φυγουν.τι θα αφησουν πισω ομως ειναι το θεμα.
Scroll to top icon