ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2020 | 13:08

Κόκκινη κάρτα!!!

Το φτύσιμο.....Πέρασαν οοοοόλες οι γιορτές τίποτα ...μόνο μυνήματα!!!!Λέω θα είναι κουρασμένος έχει πολλές δουλειές δεν προλαβαίνει!!!!λέω δεν πειράζει!!! Μια φορά είπες να πάμε για καφέ από μόνος σου και μισή ώρα πριν το ακυρώνεις! Λέω ξανά Οκ έτυχε ήρθαν φίλοι του ξαφνικά !Δεν πειράζει!Σου λέω να βγούμε μόνοι μας προτιμάς να έρθεις σπίτι μου να είμαστε όλοι μαζί παρέα!!!λεω οκ δεν πειράζει μπορεί να μην θέλει να βγει έξω.εγώ η χαζή !!!!!χάρηκα και μόνο που θα ερχόσουν!Και όταν μένουμε μόνοι μας δεν έχεις να μου πεις τίποτα!!!!ΜΑ ΤΊΠΟΤΑ???? Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί. Ε! Εσύ στην θέση μου τι θα καταλάβαινες????(ότι ο άλλος σε θέλει τρελά αλλά ντρέπεται να στο πει !!! Δεν νομίζω!)Για τα δικά μου δεδομένα το έχω προσπαθήσει πολύ ...Δεν μου αρέσει να φέρνω κανένα σε δύσκολη θέση ...Δεν θέλω να μου το κάνουν και δεν το κάνω και εγώ.(και εσύ ήρθες σε πολύ δύσκολη θέση όταν μείναμε μόνοι μας μόνο κάτω από το τραπέζι δεν μπήκες!)Ίσως κάποια πράγματα στην αρχή να τα παρερμήνευσα ...(αλλά ήσουν όλο τραγούδια γλυκά μυνήματα καρδούλες κτλ)Και κάποια να ήθελα να είναι έτσι όπως τα κατάλαβα.Δεν ξέρω ...Όπως και να έχει άργησα λίγο αλλά το άκυρο που μου έριξες πολύ πολυ Πολύ ευγενικά το έπιασα!
8
 
 
 
 
σχόλια
Κάντυ Κάντυ Ναστο πω απλάΠιο απλά δεν γίνεται ΣΕ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΑλλάΘέλει να πάρεις εσύ όλη την ευθύνη. Εσύ να το ξεκινήσεις.Εσύ να πιεσεις. Γιατί αυτός δεν σε βλέπει πια ως ξαδέρφη αλλά όλοι οί δικοί σας σας βλέπουν ξαδερφακια. Αυτό τον ΦΟΒΊΖΕΙ. Από το ίντερνετ -πρόσεξε το αυτο- εξέφρασε τις καρδουλιτσεα του ο εσωστρεφής αλλά μετα τρεις φορές το διαβασα: μονο Κάτω απτό τραπέζι δεν μπήκε.Αν ήταν χαλαρός ξάδερφος μανα μου κι εσύ χαλαρή ξαδέρφη γι'αυτόν θα εκλανε μπροστά σου μετά το γλυκό που λέει ο λογος. Καταλαβαξενεκς τι εννοωΔεν μου φαίνεσαι άπειρη κοπέλα. Ξέρεις τι βλέπεις και ποια είναι τα πράσινα σημάδια. Δεν είσαι χαζή. Ούτε αυτός. Αλλά θα σου πρότεινα να μην αναλάβεις τοβάρος της οποίας σχέσης μαζί του μόνη σου. Μερικοί άντρες θέλουν Ν τους πείσεις κιόλας και μετά ΘΑ στην πουν κιόλας ότι τους καταπιεζεις.Το πράγμα είναι ωραίο να ρέει.Να κυλάει.Όπως κυλησε εσένα το μήνυμα σου προς αυτόν. Απλά κι ωραία. Αυτός απάντησε αλεπουδιστικα ολίγοντι. Δεν στα λεω για να σου δίνω ελπίδες πάντως δεν έφαγες χυλόπιτα.Απλά δεν πήρες αυτό που ήθελες. Πάντως πρόσεχε τι ευχσε και από ποιόν η δυσκολία παραδοχής συναίσθημα των είναι κατ εμε Μεγάλη συναισθηματική αναπηρία. Ως απλός φίλος μπορεί να είναι οκ και αυτό να μη φαίνεται αλλά στις ερωτικές σχέσεις το ταμπλό αλλάζει. Φιλιά και δεν είσαι χαζη. Το αντίθετο.
Συγγνώμη για την περίεργη γραφή αλλά γράφω από κινητό και γρήγορα και γίνεται τηςμουρλης. Όσα λέω τα λέω λίγο έτσι χύμα γιατί ζω εξωτερικόκαι μου χει λείψει ναμιλάω διαβάζω γράφω ελληνικά έστω και ατσουμπαλα. Ήθελα να σημειώσω κάτι τελευταίο γιατί μπορεί όντως να σε απασχολεί πολύ σοβαρά το θέμα. Ο.Τι ΚΙ αν ισχύει να κάνεις πράγματα για τα οποία είσαι άνετη με τον εαυτό σου. Και ερωτική εξομολόγηση Ν κανεις δεν είναι κακό. Δεν χρειάζεται να είναι δραματική. Λέμε ερωτική εξομολογηση κ φανταζόμαστε ποιος ξέρει τι. Παραδοχή ελξης είναι αρχικά και δεν θέλει και πολλά λόγια. Όλοι μας νομίζω έχουμε να πούμε πολλές ερωτικές εξομολογήσεις που έγιναν χωρίς λέξεις. Θελω να πω. Δεν έχει σημασία. Να είσαι εσύ και να νιώθεις άνετα. κουλ. Για καλό πάμε να πλησιάσουμε τους άλλους όχι για να κάψουμε τον εαυτό μας.
Lucky lady όπως και να έχει το σίγουρο το σίγουρο είναι μετά από αυτό το ξεκαθάρισμα από εδώ και πέρα δεν θα με βλέπει φιλικά ...Αλλά ούτε και ερωτικά πιστεύω ....Δεν ξέρω τέλος πάντων πως θα με βλέπει.Κάπως περίεργα θα έλεγα!Αυτό που με απασχολεί είναι ότι σε περίπτωση τι περίπτωση δηλαδή σίγουρα κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε να βρεθούν στο ίδιο σπίτι στο ίδιο τραπέζι .Γιατί όπως είπα και ποιο πάνω Έχουμε καλές οικογενειακές-φιλικες σχέσεις και με τους γονείς του αλλά περισσότερο με τον αδερφό του Πώς θα αντιδράσει ? Σκέφτομαι όλο αυτό μην είναι η αφορμή και παγώσουν η σχέσεις!πως θα αντιδράσει Και αυτός και εγώ δηλαδή!Εννοείται ότι δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι περισσότερο από τα μηνύματα που έχω στείλει ήδη για τα δικά μου δεδομένα και πολύ το κυνήγησα.αλλα Η όλοι του συμπεριφορά με μπέρδεψε έδειχνε ότι κάτι άλλο θέλει από το φιλικό γενικά ...Και εγώ επηρεασμένη από τα παλιά γιατιστο παρελθόν και όταν λέμε παρελθόν μιλάμε για πάνω από 5 χρόνια μου είχε κάνει ξανά κίνηση αλλά τότε ήταν κανονικό πέσιμο!( Αργά βράδυ λίγο το ποτό λίγο η καλή διάθεση που είχαμε όλοι εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου για να επιστρέψουμε σπίτια μας όλοι η παρέα μαζί 3 άτομα πίσω 2 μπροστά και ενώ όλοι η άλλοι μιλούσαν μεταξύ τους αυτός καθόταν δίπλα μου με πήρε αγκαλιά και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό...εμένα με ξάφνιασε όλο αυτό γιατί δεν μου είχε δείξει κάτι μέχρι εκείνη την στιγμή και του έβαλα πάγο ...Τραβήχτηκα και έβγαλα τα χέρια του από πάνω μου λέγοντας του Χ... Σοβαρέψου!Αυτός μου λέει σοβαρός είμαι...όλα αυτά τώρα μέσα σε λίγα λεπτά .Αυτός νευρίασε και είπε ότι θέλει να πάει σπίτι του με τα πόδια και κατέβηκε από το αυτοκίνητο . αυτό...)και επηρεασμένη από αυτό θεώρησα κάτι ξανά φούντωσε! Τι να πω !!!και ιδού τα αποτελέσματα!!!!!
Από τότε δεν το συζητήσαμε ποτέ!Ούτε εγώ ούτε αυτός .Τίποτα...Σαν να μην συνέβη ποτέ!!!!Έχουμε βρεθεί άπειρες φορές σε φιλικό επίπεδο πάντα! Μέχρι τον Οκτώβριο που ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τα μηνύματα!
Το σκέφτομαι! Να του προτείνω εγώ πάλι να βγούμε????Η να περιμένω λίγο να δω τι θα κάνει γιατί όλα αυτά έγιναν χθες Δευτέρα!και να του στείλω μύνημα???
Δίκιο έχεις , αλλά θα συμφωνήσω με την Followed by heart , επίσης μπορεί να σου είπε ότι έχει κάνει σχέση πριν επειδή δεν ήθελε να σου πει ότι είναι άπειρος , αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα εμείς εδώ απλές υποθέσεις κάνουμε. Εγώ πιστεύω πάντως ότι σε θέλει πολύ
Μπορείς να του προτείνεις να πάτε για καφέ οι δυο σας , να έρθεις λίγο πιο κοντά του , να χαϊδέψεις λίγο τα μαλλιά του και τα υπόλοιπα θα τα κάνει αυτός. Αν δεν καταλάβει άφησε τον
Scroll to top icon