ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2020 | 17:55

Κουτάβι

Νιώθω πολύ μόνος. Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα κουτάβι. Ζω σε πολύ μικρό σπίτι όμως και σκέφτομαι τι θα κάνει μόνο του όταν δουλεύω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Και η μικρή μου αδερφή σκέφτηκε το ίδιο κάποτε, ήταν βέβαια δέκα χρονών και τελικά με πολλά πείσματα αποκτήσαμε ένα νέο μέλος αλλά η αλήθεια είναι ότι τη βασική φροντίδα την παρέχει η μαμά μας. Ότι ακόμη και το πρόγραμμα διακοπών φτιάξαμε και πως έχει τύχει να βγω όσο πιο αργά γίνεται για να επιστρέψει κάποιος και να έχει παρέα. Τα σκυλιά δεν είναι για να μένουν μόνα τους, νομίζω σε κάποιες χώρες μπορείς να τα παίρνεις στο γραφείο... έτσι μάλιστα! Αλλιώς θα υποφέρει από μοναξιά, είναι απαρηγόρητα.
Σαν "ανυπότακτο γατόνι" που είμαι οφείλω να "υπερασπιστώ" το γένος μου δηλαδή το γένος των αιλουροειδών.Θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο γατάκι(δυστυχώς υπάρχουν πολλά αδέσποτα..σκέψου ότι θα σώσεις ένα πλασματάκι) και θα είναι πιο άνετο από ότι ένας σκύλος στο σπίτι σου.!
Γιατί όχι δύο μικρά τρωκτικά; Χαμστεράκια ή κουνελάκια νάνους για παράδειγμα;;;;; Ενδείκνυνται για μικρά διαμερίσματα, την ημέρα κοιμούνται στο κλουβάκι τους, κάνουν παρεουλα αν είναι δύο θηλυκά ή στειρωμενα οποιουδήποτε φύλου. Και είναι πανέξυπνα! :)
Scroll to top icon