ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2020 | 18:23

Όταν η μέρα πάει κατά διαολου

Είχα βάλει να πουλήσω ένα μηχάνημα. Η συμφωνία έγινε και όλα καλά μέχρι εδώ. Έλα όμως που το λεωφορείο με έστησε μισή ώρα και ήρθε 4 λεπτά πριν φύγει το μετρό με αποτέλεσμα να το χάσουμε και να περιμένουμε σα μαλακές για άλλη μισή ώρα μες το κρύο. Εν τω μεταξύ ειδοποιω να γίνει η συνάντηση αργότερα και οκ συμφωνεί γιατί ήταν στο δικό της μέρος. Φτάνω τελικά με τη νέα ώρα και με περιμένει πάνω , πάω το βλέπει μου λέει πως δεν θα το πάρει τελικά και ότι είναι χαλασμένο τάχα μου. Χαλασμένο δεν ήταν αλλά τσαντιστηκα τόσο πολύ που το πήρα πίσω , το έσπασα και το πέταξα στα σκουπίδια και της είπα : τώρα είναι χαλασμένο. Ήταν δώρο από ένα άτομο που ήθελα να ξεφορτωθώ , αλλά που να το καταλάβει η άλλη.
12
 
 
 
 
σχόλια
Το βρήκα.Το μηχάνημα είναι ένας τυλιχτης για ντολμαδάκια,και την εξομολόγηση την έγραψε εκείνη που κάνει δώρα στ'αδέλφια της,την παλιατζουρα που της έμεινε(κινητό,κηροπήγιο,τριφτης,ψωμιερα κ.λ.π.)
Τι είδους μηχάνημα ήταν αυτό; Θα μπορούσες να το δωρίσεις σε έναν συνάνθρωπό μας ο οποίος θα το είχε ανάγκη. Πολύ fail εξομολόγηση. Τα έχω όλα και φέρομαι σαν κακομαθημένο.
Scroll to top icon