ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2020 | 17:44

ψευτικες ελπιδες

γιατι καποιες ενω δεν ξεκαθαρισατε ποτε με το παρελθον, ερχεστε συνεχεια και δινετε ψευτικες ελπιδες στον ανθρωπο που σας αγαπησε... γιατι ενω ξερετε οτι δεν περνατε καλα με τη σχεση σας ερχεστε για λιγο, λετε λογια που δεν τα εννοειται και μετα απο λιγο γινεστε καπνος... θεωρειται οτι ενα συγνωμη τα λυνει ολα... και οτι ο αλλος ειναι απο πετρα και δεν θα πονεσει.... μεινετε εκει στις τοξικες σας σχεσεις και μην μπερδευεται ανθρωπους που ηθελαν και εδωσαν μονο αγαπη!!
12
 
 
 
 
σχόλια
Η εξομολόγηση μάλλον θα αναφέρεται στο πως κάποιος δίνει έμμεσες ή άμεσες ελπίδες σε κάποιο καινούργιο άτομο στη ζωή του, ενώ δεν έχει ξεμπλέξει από μία πρώην σχέση ή γενικά δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα του τα θέλω του. Οπότε συμφωνώ με την εξομολόγηση.
Παιδιά επειδή μου έχουν συμβει και εμένα αυτά. Γιατί όλοι νομίζετε ότι οι άνθρωποι είναι αλάνθαστοι; περιμένετε να βρείτε κάποιον να είναι απόλυτα ειλικρινής απόλυτα αποφασισμένος για το τι θέλει να δίνει ελπλιδες και να βγαίνει ραντεβού μόνο με κάποιον που θέλει σίγουρα 100% να έχει ξεκαθαρίσει το παρελθόν του να μην κρατάει επαφή με κανέναν πρώην συν όλα τα άλλα προσόντα που πρέπει να έχει για σχέση εμφάνιση μορφωση κλπ ανάλογα τι θέλει ο καθένας. Λοιπόν έχω μια έκπληξη ο τέλειος άνθρωπος δεν υπάρχει. Η κοπέλα ή και το αγόρι μπορεί να το σκέφτηκε η να της/του πέρασε από το νου ότι θέλει κάποιον αλλά τλκ δεν της/του βγήκε άλλαξε γνώμη. Που είναι το κακό; που είναι η εκμετάλευση; εκμετάλευση είναι να έβγαινε μαζί σου κάμποσους μήνες να έδειχνε ότι σε θέλει πολυ και να γίνονταν καπνός. Εκμετάλευση είναι να σε φλωμώσει στα ψέματα ή να είναι κρυφά παντρεμένος/η ή αρραβωνιασμένοςη η σε σοβαρό δεσμό να στο κρύψει και να κάνει τα πάνδινα να τον/την ερωτευτείς για να έχει παράλληλα και τη γκόμενα. Η να έχει σχέση και να σε κερατωνει να τσιλιμπουρδίζει πίσω από τη πλάτη σ να σε βρίζει να σε δέρνει να σ τρώει λεφτα κλπ. Τα άλλα που λέτε είναι αηδίες!
οχι απλα βγαιναμε.. αλλα ειχαμε σχεση και καταλαβα οτι μ ειχε παραλληλο δεσμο ενω ελεγε οτι ειχε κοψει και μαλιστα ακουγα μεγαλοστομιες!!! 1 μιση χρονο κρατησε το μπρος πισω, τα συμπερασματα δικα σας, αλλα δυστυχως πανω στον ερωτα μου παντα τη συγχωρουσα
την ερωτευτηκα απο την πρωτη φορα που ημασταν μαζι περιπου 3 μηνες, οταν καταλαβα τι γινοταν ηταν αργα... και το κακο ειναι οτι γυριζε μετανοιωμενη καθε φορα και την πιστευα!!
Εκεί ποντάρουν την έχω πατήσει και γω και μάλιστα ο κύριος ήταν αρραβωνιασμένος και μετά παντρεμένος όχι μία απλή σχέση. Στο κρύβουν να δαγκώσεις τη λαμαρίνα να το αποδεχτείς μετά
Κι εσύ που όλα τα εβλεπεςΤα ψέματα δεν είδες; Γιατί τα λόγια που ακουγεςΤα έκανες ελπίδες; Προχειρακι μεν, αλλά αυτο που θέλω να πω είναι ότι έχεις κι εσύ ευθύνη dude.
Αυτό που ο ένας μονόπλευρα βλεπει την κατάσταση πάντα με εκνεύριζε. Παλιά ήμουν κι εγώ έτσι όταν είχα σε κάποια φάση( ή έστω νόμιζα) ερωτευτεί αθώα πλατωνικά κ εντελώς παιδικά κάποιον, μου είχε πει μια φίλη μου λοιπον πως νομίζω πως μόνο εγω έχω αισθηματα... Μάθε φίλε/ η πως σ αυτή τη ζωή μπορούμε να αγαπάμε κ τους πρώην κ τους νυν απλά με διαφορετικό τρόπο. Πως οι τοξικές σχέσεις λήγουν σύντομα ( κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε) κι ότι αυτό που εσύ το λες ψεύτικες ελπίδες ο άλλος/ η μπορεί να το λέει επικοινωνία με κάποιον που είχε ή έχει ψηλά. Νομίζω ότι ηλικιακά είσαι μικρό αλλά μην βαφτίζεις την μοναξιά σου εκμετάλλευση των άλλων. Κι εδώ να προσθέσω ακόμα πως οι χαζοί κάνουν χαζές σχέσεις με χαζα ταίρια ενίοτε.... Αναρωτησου είσαι ένας/ μια απ' αυτούς? Οι απαντήσεις δικές σου....
Δεν έχουμε τον έλεγχο για το που θα πάει και τι θα κάνει ο άλλος.Τις πράξεις και τα λόγια τα δικά μας ελέγχουμε μόνο, και αν κάποιος "έρχεται συνέχεια και μας δίνει ψεύτικες ελπίδες" είναι γιατί είμαστε εκεί και του δίνουμε το βήμα να το κάνει.
Scroll to top icon