ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2020 | 23:14

Φιλια

Υπάρχουν τελικά άνθρωποι που θα έχουμε δίπλα μας μια ζωή;Όσο μεγαλώνω βλέπω ότι άνθρωποι φεύγουν από κοντά μου.. Όχι ότι έχουμε μαλώσει αλλά φεύγουν... Φέτος το καλοκαίρι ήρθα πολύ κοντά με μια κοπέλα που δουλεύαμε δίπλα δίπλα κ είμαστε από το ίδιο χωριό.. Γίναμε αρκετά καλές φίλες και υπήρχε μία ενθουσιώδη φιλία. Ταιριάξαμε σαν φίλες κ αρχίσαμε την παρέα... Τον χειμώνα όμως μένουμε σε διαφορετικά μέρη κ στο τελευταίο μύνημα που τις έστειλα, με έγραψε κανονικότατα.Καταλαβαίνω πως μπορεί να το ξέχασε,όμως δεν μ έχει απαντήσει ακόμα (έχουν περάσει 5 μέρες). Έχω αρχίσει και απογοητευομαι κ δεν ξέρω ποιόν να εμπιστευτώ τελικά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κούκλα μου, είναι λίγο αφελές να πιστεύεις ότι γίνατε φίλες μ' ένα κορίτσι που γνώρισες μόλις το καλοκαίρι. Κάνατε παρέα επειδή ζούσατε μια κοινή συνθήκη που σας έφερε κοντά. Η συνθήκη τελείωσε, άρα και η παρέα. Δε χρειάζεται απογοήτευση. Θα βρεις ανθρώπους που να ταιριάζετε υπό οποιαδήποτε συνθήκη, θα μοιραστείτε εμπειρίες και στιγμές που θα σας ενώσουν και τότε θα νιώσεις αβίαστα την εμπιστοσύνη! Να 'σαι ο εαυτός σου κ όλα θα πάνε καλά!!
Scroll to top icon