ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2020 | 10:43

Όνειρα

Βλεπω εφιάλτες ότι το αγόρι μου θέλει να μου κάνει κακο. Εχθές συγκεκριμένα είδα ότι προσπαθούσε να μου βγάλει τα μάτια. Και έχω δει κι άλλες φορές τρομακτικά όνειρα μαζί του. Γενικά είναι πολύ καλός και ήρεμος αλλά από την πλευρά μου έχει χαθεί ο έρωτας και νιώθω ότι καταπιεζομαι που μένω στη σχέση. Μήπως γι αυτό βλεπω τέτοια όνειρα?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναι για αυτό βλέπεις τέτοια όνειρα.Καταπιέζεσαι να μένεις σε μια σχέση που δεν υπάρχει πλέον έρωτας από μέρους σου και σου δημιουργεί απίστευτο άγχος όλο αυτό.
Δεν λέω ότι το κάνεις εσύ. Έχω ακούσει περιπτώσεις που βασίστηκαν σε όνειρα και έπραξαν αναλόγως, και περιπτώσεις που θεώρησαν τα όνειρα για πραγματικότητα.
κάποιες φόρες το υποσυνείδητο το μας προσπαθεί να μας προειδοποιήσει για κάποια πράγματα , δεν λέω ότι το αγόρι σου θέλει να σου κάνει κακό σε καμία περίπτωση απλά ίσως όντως τα όνειρα που βλέπεις μπορεί να σηματοδοτούν το τέλος της σχέσεις σας
Scroll to top icon