ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2020 | 22:31

Αν μπορουσα

Να γυρίσω το χρόνο πίσωΔεν γυρνάει όμως.Τόσο απλά....
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω μόνο ένα πράγμα μου έχει μείνει ότι θα έκανα διαφορετικά. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία θα είχα μιλήσει εκεί που ήθελα να μιλήσω και δεν το έκανα. Η ευκαιρία αυτή δεν ξαναπαρουσιαστηκε και συνεπώς με στοίχειωνε αυτή η σκέψη επί χρόνια. Ακόμα και έτσι όμως η ζωή συνεχίζεται και το να σκέφτεσαι το παρελθόν, έχει νόημα μόνο όταν το λαμβάνεις υπόψη ως μάθημα, για την καλύτερη διαχείριση καταστάσεων στο μέλλον. Επί της ουσίας, αν γυρνούσαμε το χρόνο πίσω, το πιο πιθανό είναι να μην είχαμε κάνει τίποτα διαφορετικά, γιατί πολύ απλά ήμασταν αυτό που ήμασταν και λειτουργήσαμε σύμφωνα με τις μέχρι τότε διαμορφωμένες αντιλήψεις μας.
"αν γυρνούσαμε το χρόνο πίσω, το πιο πιθανό είναι να μην είχαμε κάνει τίποτα διαφορετικά, γιατί πολύ απλά ήμασταν αυτό που ήμασταν και λειτουργήσαμε σύμφωνα με τις μέχρι τότε διαμορφωμένες αντιλήψεις μας."Πολυ ωραιο αυτο που ειπες και πολυ σωστο. Δεν εχει νοημα να θελουμε να αλλαξουμε πραγματα του παρελθοντος, γιατι απλουστατα θελουμε να τα αλλαξουμε με τις τωρινες μας αντιληψεις (τις σαφως επηρεασμενες απο το τι εγινε στο παρελθον)Το μονο που μπορουμε να ελεγξουμε ειναι το 'τωρα' με τις γνωσεις του 'πριν' για να ειμαστε πιο καλα 'μετα'. Και αυτο ειναι η επιτευξη της προσωπικης εξελιξης.
Scroll to top icon