ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2020 | 04:19

Προβλημα εγω με τους αλλους η οι αλλοι μαζι μου?

Γιατι τους φαινεται περιεργο καποιους τριγυρω μου,που α) ειμαι εσωστρεφης,β) ντροπαλος,γ) δεν μιλαω πολυ.Εχω βαρεθει κυριολεκτικα να ακουω στη δουλεια η γενικα το,"καλο παιδι αλλα πολυ ησυχος,καλο παιδι ειναι αλλα ειναι ντροπαλος,καλο παιδι αλλα..."Γιατι πρεπει να εχουμε ολοι ενα συγκεκριμενο προφιλ στανταρ,οχι δεν ειμαι τυπος που θα πιασει κουβεντα με τον καθενα,που θα κανει 10 νεους φιλους add στο facebook την ημερα και θα αρχισει να αραδιαζει τα προσωπικα η επαγγελματικα στον καθε αγνωστο.Αναρωτιουνται πραγματα,αν εχω γκομενα,αν βγαινω που παω και που δεν παω,αν εχω facebook,ασχοληθειτε λιγο με τα δικα σας θεματα και αφηστε να ειμαι εγω οπως αρεσει σε μενα,με τα καλα μου και τα στραβα μου.Δηλαδη για να καταλαβω,για να γινει καποιος αποδεκτος σημερα στον περιγυρο των φιλων η του εργασιακου χωρου,πρεπει να εχει μουσι/γενιαδα επειδη ειναι της μοδος,κουρεμα σβησιμο γυρω και χωριστρα στο πλαι,να εχει στην κατοχη του iphone η καποιο smartphone ανω των 300 ευρω,και να κανει αποδεκτα ολα τα αιτηματα φιλιας που του στελνουν στα κοινωνικα μεσα για να φαινεται ποσο κοινωνικος ειναι εχοντας μια εικονικη λιστα φιλων πανω απο 500 προφιλ ατομων.
2
 
 
 
 
σχόλια
Άσε σε καταλαβαίνω. Σα να φωνάζουν ζήτω οι καγκουρες είναι ορισμένοι. Ας ειναι ο καθένας ο εαυτός του. Η ζωή είναι μικρή για να προσποιουμαστε μπας και μας αποδεχτεί ο περίγυρος. Σε οποίους δεν γουστάρουν λέω τσαο , για κανέναν τον εαυτό μου δεν χαλάω.
Scroll to top icon