ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2020 | 12:14

Αναρωτιεμαι

Ειδα μια ταινια προσφατα στην οποια μια κοπελα ειπε σε καποιον . Και παρατηρω το ιδιο μπορει να συμβαινει και με μενα..Ολοι λενε ποσο καλο παιδι ειμαι κτλ,αλλα πιστευω οτι δεν ειμαι..Και δεν ξερω πως να το αλλαξω αυτο.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ο πραγματικά κακός δεν το ξέρει ότι είναι κακός. Δεν μπορεί να το αντιληφθεί, επειδή δεν έχει ιδέα στην πραγματικότητα τι εστί καλοσύνη, οπότε δεν έχει κάποιο μέτρο σύγκρισης καλου-κακου ώστε να καταλήξει να θεωρήσει τον εαυτό του κακό. Αυτά.
Τί σημαίνει "το παίζεις καλός, άρα κάτι κρύβεις;" Μια π@π@ρίστικη αμπελοφιλοσοφία είναι και καλά για εντυπωσιακή ατάκα ταινίας. Μη δίνεις σημασία.
ολοι παλεύουμε θαρρώ να καλυτερευουμε .................κι τα άσχημα να τα κουκουλωνουμε να μην φαινομαστε ουγκανοι ........................ το θεμα ειν να μην ειμαστε καφροι και υποκριτ_αραδες ............... αυτό να παλεύουμε να σκοτώνουμε ............
Scroll to top icon