ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2020 | 20:30

Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι ψέμα!

Γνώρισα ένα παιδί που μου άρεσε αρκετά και το ίδιο έδειξε και εκείνος. Όταν είπαμε για τις ζωές μας, εγω του είπα πως είμαι μόνη μου και αυτός πως έχει κοπέλα. Δεν θα πω πως δεν με πείραξε, και με πείραξε και με στεναχώρησε και απλά είπαμε να κρατήσουμε μια επαφή χωρίς κάτι παραπάνω. Η επαφή κρατιέται αρκετούς μήνες, υπάρχει ένα μικρό φλέρτ μεταξύ μας αλλά μέχρι εκεί ίσα-ίσα για να παίρνει ο ένας την επιβεβαίωση απο τον άλλον, αλλά υπάρχει κάτι που με προβληματίζει: πασχαλινές διακόπες, καλοκαιρινές ακόμα και τώρα τις χριστουγεννιάτικες πήγε στο εξοχικό του μόνος του. Όταν τον ρώτησα και στις 3 περιόδους γιατί δεν πήγε με την κοπέλα του και δεν χρειάζεται σε εμένα να λέει ψέμματα, μου απάντησε πως ήθελε να πάει μόνος του και κάνει οτι θέλει αυτός.Μια φορά που τον ρώτησα τι θα ήθελε απο μια κοπέλα για να κάνει κάτι παραπάνω μαζί της ή να τρελαθεί μαζί της και τι ήταν αυτό που βρήκε στην κοπέλα του, μου απάντησε πως να του λείπει και δεν θέλει να κολλήσει με καμία. Άλλη μια φορά, σε μια συζήτηση για τον έρωτα και την αγάπη στα παλιότερα χρόνια τότε που όλα ήταν πιο αγνά και ο ένας εξομολογούσε τον έρωτά του στον άλλον και έκανε ακόμα και μήνες να τον δει ή να ανταλλάξουν ένα γράμμα(δηλαδή μιλάγαμε για 18-19ο αιώνα), γυρνάει και μου λέει οτι τότε είχε αξία ο έρωτας και πως θα ήθελε να ζούσε την εποχή εκείνη ώστε να μην μιλάει σε κανέναν.Βρε μήπως δεν υπάρχει κοπέλα και μου το είπε έτσι για να μου κόψει τον αέρα επειδή δεν με γουστάρει; Μήπως υπάρχει κοπέλα αλλά είναι παράξενος. Οκ, άντε για τις διακοπές να μην ήθελε να μου πει τι έκανε και αν πήγε με την κοπέλα του ή όχι, αλλά οι απαντήσεις που έχει δώσει με προβληματίζουν αρκετά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Let' s get real. Αυτος προσπαθει να στο παιξει μυστηριώδης (κ τα καταφέρνει νομιζω εφοσον σε προβληματίζει τοσο) κ εσύ περιμενεις να ζησεις το "χώρισε την πρωην του για μενα" (ασχετα που μπορει να μη σ ενδιαφερει καν να κανεις σχεση μαζι του). Συμφωνω παντως οτι ζητατε επιβεβαίωση ο ένας απ τον αλλον.
Scroll to top icon