ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2020 | 00:59

Οργή

Πως μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς την πολλή οργή που έχει μέσα του;
10
 
 
 
 
σχόλια
Συγχώρεση, κατανόηση και συνειδητοτητα ότι η ζωή είναι μικρή και να μην δηλητηριάζεις τη ψηχυ σου με τέτοια συναισθήματα γιατι κακό κάνεις μόνο στον εαυτό σου!!
Με κατανόηση. Τι είναι αυτό που σου προκαλεί οργή, και πως θα το αντιμετωπίσεις. Αν είναι συναίσθημα που παραμένει για πολύ καιρό και δε μπορείς να βρεις την άκρη, ζήτα βοήθεια από έναν ειδικό.
Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι θα σε βοηθούσε να βρεις την αιτία/πηγή της οργής σου. Μετά όμως σκέφτηκα τον εαυτό μου, που καθόλου δεν με έχει βοηθήσει να αποβαλω τον συσσωρευμενο θυμό μου το γεγονός ότι ξέρω τι μου τον προκαλει. Άρα δεν ξέρω αν τελικά πράγματι βοηθάει. Οπότε εν τέλει θα σου προτείνω βίντεο με μωρά.
Ισχύει αυτό που λες. Αν βρει την πηγή της οργής, θα μπορέσει να την αντιμετωπίσει ριζικά. Βέβαια αυτό θέλει ψυχραιμία, όταν την αποκτήσεις εξομολογητή/τρία, give it a try.
Scroll to top icon