ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2020 | 01:01

?

Ενα φιλαράκι μας ανοίγει μπαράκι με ψαγμένες μουσικές επιτραπέζια και πολλά βιβλία για να διαβάζουν οι πελάτες. Σε λίγες μέρες είναι έτοιμος, βάζουμε όλοι οι φίλοι ένα χεράκι μετά τη δουλειά. Άλλος ασχολείται με τον φωτισμό και άλλος με τα τελευταία βαψίματα. Η πόρτα μένει ανοιχτή όταν είμαστε εκεί,όλο και κάποιος φίλος έρχεται να μην τρέχουμε συνέχεια να ανοίγουμε. Αυτές τις μέρες έχουν περάσει τέσσερις φορές κοπέλες και ρώτησαν για δουλειά. Δεν χρειάζεται προσωπικό γιατί έχει την κοπέλα του και τον μικρό του αδερφό, στην ουσία το μπαράκι ανήκει και στους τρεις. Το πρόβλημα δεν είναι που έρχονται και ρωτάνε καλά κάνουν, απλά αναρωτιόμαστε όλοι που πάνε έτσι ντυμένες. Αν ο φίλος μας χρειαζόταν προσωπικό, θα επέλεγε άτομα κοντά στην νοοτροπία του καταστήματος εμφανισιακά. Αυτές οι κοπέλες ενώ βλέπουν τι μπαράκι είναι, βλέπουν τα βιβλία και τον κόσμο που από τώρα μπαινοβγαίνει έρχονται να ρωτήσουν για δουλειά ντυμένες και βαμμένες για μπουζούκια. Αναρωτιόμαστε αν βλέπουν που μπαίνουν και με ποιό σκεπτικό έρχονται έτσι ντυμένες. Είναι όλες γύρω στα 25 και δεν καταλαβαίνουν σε τι χώρο μπαίνουν. Σήμερα ήρθαν δυο παρέα, το μισό στήθος έξω πολύ κοντές φούστες η μια φορούσε μπότες μέχρι πάνω με τεράστια τακούνια, και οι δυο με πολλές στρώσεις βάψιμο και φουσκωμένα χείλη. Ο φίλος μας τους είπε ότι δεν χρειάζεται προσωπικό και ότι αν πάνε σε άλλο μπαράκι σαν το δικό του να ζητήσουν δουλειά να αλλάξουν ντύσιμο. Όταν φύγανε το συζητούσαμε πόσο στον κόσμο τους είναι αυτές οι κοπέλες που δεν βλέπουν διαφορά στα μαγαζιά και πάνε το ίδιο φτιαγμένες είτε πρόκειται για ουζερί για μπουζούκια για μπαράκι ή στην εκκλησία το πάσχα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά, είτε μας αρέσει είτε όχι, ο τρόπος που ντυνόμαστε λέει αρκετά πράγματα για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα μας, ας μη γελιόμαστε. Κι όποιος λέεί ότι δεν έχει κρίνει κάποιον από αυτό απλά ψεύδεται.
Εφοσον οι κοπέλες περνούσαν τυχαία κ μπήκαν να ρωτήσουν, καταλαβαινεις οτι μπηκαν με ο, τι φορούσαν χωρις να σκεφτούν αν ταιριαζει το στυλ τους με το ύφος του μαγαζιού. Κ ακομα κ αυτο να είναι το στυλ τους προσωπικα δε μ αρεσει ο τροπος που το κρίνεις. Διακρίνω μια απαξίωση. ΥΓ. Προτιμω κοντές φουστες, μπλούζες κτλ παρα φαρδιά πολυχρωμα ρουχα, χαϊμαλιά κ δεν ξερω κ τι αλλο φορανε οι εναλλακτικές. Αυτο δε σημαινει οτι δε θα προσλαμβανα μια τετοια κοπελα για το μαγαζι μου αν αξιζε, λέγοντας της τι πρεπει να φοράει για τη δουλεια της (ειδες, υπαρχουν λύσεις).
Μην σου κάνει εντύπωση. Οι συγκεκριμένες κοπέλες, αν η εικόνα που έχω κάνει στο μυαλό μου ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, έτσι είναι ντυμένες και βαμμένες πάντα. Και για καφέ να έχουν πάει, και στη σχολή το πρωί - ως φοιτήτρια είχα δει αρκετές φορές τέτοιες περιπτώσεις--έτσι θα είναι, γιατί πολύ απλά αυτό είναι το στυλ τους.(Πάντως από μόνη της η κοντή φούστα ή η μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ δεν λέει κάτι. Εξαρτάται και από το πως θα έχει συνδυαστεί και από το γενικότερο attitude της κοπέλας, αν κολλάει στο στυλ του μαγαζιού ή όχι)
Scroll to top icon