ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2020 | 22:58

Εύλογο διάστημα;

Πόσο χρονικό διάστημα θα περίμενε κάποιος άντρας να ολοκληρώσει με κοπέλα που δεν έχει προχωρήσει; βγαίνω εδώ και κάποιους μήνες με ένα παιδί, περνάω υπέροχα μαζί του και γενικά υπάρχουν πολύ έντονα αισθήματα κι από τις δύο πλευρές. Από τη μια υπάρχει τόσο πάθος και θέλω να συμβεί, παρόλο που ο ίδιος κατάλαβε ότι χρειάζομαι χρόνο και δεν με πίεσε, από την άλλη πάντα σκέφτομαι στο πίσω μέρος του μυαλού μου αν θα με παρατήσει μετά από αυτό ή αν μετανιώσω σχετικά με την πρώτη φορά κτλ. Είμαι 23 και εκείνος 29.
4
 
 
 
 
σχόλια
Οι κίνδυνοι που περιγράφεις πάντα θα υπάρχουν. Αυτό το "αν με παρατήσει" εδώ μου κάθεται. Μην χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου εκφράσεις που σε κάνουν να δείχνεις θύμα.
Προκειμενου να μην σε παρατήσει θα πήγαινες μαζί του κι ας μην ένιωθες έτοιμη; Τόσο πολύ αξίζει κάποιος που θα σε παρατουσε επειδή δεν καταπιεστηκες;Παρε τον χρόνο σου προφανώς.
Scroll to top icon