ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2020 | 13:21

Παλεύοντας με την δυσάρεστη όψη..

αχ γιατί να έχω τέτοια μύτη.. μακριά με καμπουρα.. μοιαζω με παππού(οχι οτι εχω κατι με τους παππούδες) αλλά είναι κρίμα να έχω τέτοια μύτη 19 χρόνων κορίτσι.. αχ κριμα και άδικο.... Και είναι ακόμα χειρότερο γιατί το υπόλοιπο πρόσωπο μου είναι πολύ μπεμπέ... να είχα τουλάχιστον χαρακτηριστικά που την συμπληρωναν... το ξέρω, το ξέρω, υπάρχουν πράγματα σημαντικότερα αλλά... η δύναμη της εικόνας με εχει κυριεύσει... Καλα, πάω να φάω το κρουασανακι μου... (δεν πινω γάλα έχω δυσανεξία)
6
 
 
 
 
σχόλια
Μερικές φορές ο εαυτός μας μεγαλοποιεί τα πράγματα κατα πολύ, αποκλείεται να μην υπάρχουν αγόρια που να μην αρέσεις. Ξέρεις δεν τις θέλουμε όλες σαν την Κιμ Καρντάσιαν και τα αγγελάκια της Victoria Secret, ο χαρακτήρας παίζει καθοριστικό ρόλο στο πως θα σε δεί κάποιος .
Εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες μύτες. Είναι πως θα σου κάτσει βρε κορίτσι. Αγάπησε την κ θα σε αγαπήσουν κ οι άλλοι. Μόνο έτσι θα σταματήσει να σε ενοχλεί.
Πολλές φορές η γαμψή μύτη ταιριάζει αρμονικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Άλλες φορές, πάλι (χωρίς να είναι αμοιβαία αποκλειόμενα), η προσωπικότητα του ατόμου είναι μεγαλύτερη από την μύτη κι έτσι την επισκιάζει κι οι άλλοι δεν την προσέχουν καν (τη μύτη). Εάν βέβαια δε συμβαίνει τίποτα από αυτά (ή εάν εσένα δεν σου αρέσει τελοσπάντων) υπάρχει και η λύση της επέμβασης.
Scroll to top icon