ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2020 | 17:05

...

Τα εχω με το αγορι μου 6 μηνες και περναμε πολυ ομορφα. Τοσο που σχεδον καθε μερα ειμαι σπιτι του. Εμαθα ομως κατι που με στεναχωρησε αρκετα. Η συγκατοικος του και φιλη μου απο πριν γνωρισω το αγορι μου εκανε παραπονα σε εναν κοινο γνωστο οτι στο σπιτι πια μενουμε 3.Να σημειωσω οτι οσο καιρο μενω εκει ειμαι συνεχεια στο δωματιο του αγοριου μου εκτος απ οταν παω στην κουζινα και μαγειρευουμε και οχι μονο δεν καταναλωνω πραγματα τα οποια βαζει εκεινη απο σεβασμό ακομα και αν ειναι φιλη μου, οσες φορες παμε να ψωνισουμε με το αγορι μου για να μαγειρεψουμε για ολους βαζω λεφτα και εγω. Το μονο που καταναλωνω ειναι νερο και οξυγόνο. Νιωθω παρα πολυ ασχημα σε σημειο να ειμαι σπιτι και να μην θελω ουτε να βγω απο το δωματιο να μην ενοχλησω, καταλαβαίνω οτι σε καποιον μπορει να μην αρεσει αυτο αλλα ειναι φιλη μου νιωθω προδομενη, θα μπορουσε εστω να μου εχει πει κατι και οχι να το μαθω με αυτον τον τροπο..
3
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι είστε φίλες,δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σ'έχει σωνυμφη στο σπίτι της.Το πρόβλημα είναι στο αγόρι σου,που μια χαρά έχει βολευτεί,όχι σ'εκείνη.
Έχω ακούσει πολλές παρόμοιες ιστορίες. Συγγνώμη αλλά δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο να έχεις μέσα στο σπίτι σου ένα επιπλέον άτομο. Είναι άβολο, πως να το κάνουμε, γίνεται πολύ κουραστικό να επιστρέφεις σπίτι και ενώ θέλεις την ησυχία σου, να έχεις και ένα άλλο άτομο εκεί. Δεν έχει τόση σημασία όση νομίζεις το ότι είσαι στο δωμάτιο. Υπάρχει ανά πάσα στιγμή "ο φόβος" ότι μπορεί να βγεις. Είναι τρομερά αγενές εκ μέρους σου. Έχει δίκιο να ενοχλείται.
Scroll to top icon