ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2020 | 01:43

Με έχουν απληρωτη...τι κανω...

Στην καφετέρια π δουλεύω δεν με έχουν πληρώσει ακόμα για τον μήνα δεκεμβριο...Του έχω στειλει μήνυμα την πρώτη φορά μου είπε "Θα σου στείλω εγω" Και την δευτερη π του είπα πολύ ευγενικά να μου τα δώσει δεν μ απάντησε για το πότε...Αυτές τις μέρες δεν έχω δει ούτε τον υπεύθυνο ούτε τον ιδιοκτήτη για να τους μιλήσω...Επίσης θέλω να παραιτηθώ γτ δεν πάει αλλο...τι να κανω; έτσι μου έρχεται να αρχίσω τις απειλές...
6
 
 
 
 
σχόλια
Θα βρεις τον εργοδότη σου.Η με τηλεφωνο η στο μαγαζι.Θα μιλησεις ομορφα και ωραια και θα πειςΜε εχετε μεσα εναμιση μηνα. Εχω εξοδα δεν μπορώ να μενω χωρις χρηματα. Ποτε θα μπορουσατε να με αποπληρωσετε;Αν δεις μα μου, αμεσως θα πας στην επιθεωρηση εργασιας. Θα ζητησεις να έρθουν να σε βρουν εν ωρα εργασιας..Μολις καταγράψουν το γεγονοςΘα ακουσουν την αποψη σουΘα ακουσουν την αποψη τουΘα σας φερουν μαζι ταυτόχροναΘα γινει δικαστηριοΙσως αναβληθεί το πρωτο λόγω κολλυματων που θα βρει -αν βρει- ο ιδοκτητης..Θα γινει τελικαΘα πληρωθείς.Πίστεψε με η επιθεώρηση σε βοηθα ακομα και στα μαυρα.Ειμαι παθουσα..
Θα τον ρωτήσεις ευγενικά πότε ακριβώς θα σε πληρώσει, και αν δεν τηρήσει την προθεσμία θα του κάνεις κατευθείαν καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας.
Είναι ανάλογη ερώτηση ιατρικών πληροφοριών εδώ μεσα.υπαρχουν εργατολογοι και δικηγόροι. Να πληροφορήσουν καλύτερα αλλά θα έλεγα να μην συγκρούστεις από την αρχή αλλά να υιοθετήσεις μια ευέλικτη και διπλωματική στάση για να πάρεις αυτά που δούλεψες.
Scroll to top icon