ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2020 | 19:34

Είμαι 19

και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κάποιο αγόρι.Δεν είχα κάποιο θέμα τα προηγούμενα χρόνια αλλά τώρα που βλέπω τις φίλες μου με τα αγόρια τους τις ζηλεύω λίγο(με τον καλό τρόπο).Δεν ήταν ότι δεν μου δόθηκαν ευκαιρίες για να είμαι με κάποιον αλλά τις απέρριπτα είτε γιατί το αγόρι δεν ήταν ο τύπος μου είτε γιατί τον έβλεπα μόνο φιλικά.Δεν ξέρω αν εγώ έχω ψηλά στάνταρ αλλά καμιά φορά στεναχωριέμαι γιατί πιστεύω ότι δύσκολα θα γνωρίσω κάποιον.Ξέρω ότι έχω πολλά χρόνια μπροστά μου αλλά μήπως κάνω και εγώ κάτι λάθος?
3
 
 
 
 
σχόλια
Τίποτα λάθος δεν κάνεις, κάνε φιλίες και θα μάθεις πολλά.Μόνο ποτέ μην έρθεις κοντά με όσους σου πουν πόσο τεράστια τιμή είναι να είναι ο πρώτος σου: είναι επικίνδυνοι, κούκλα μου.
Χαλάρωσε και απόλαυσε την ηλικία σου και άσε το κάθε πράγμα να έρθει με τη σειρά του μην βιάζεσαι!Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και πίστεψε με καλύτερα να το κάνεις όταν το θες πολύ με κάποιον που θες και σε θέλει πολύ! παρά μόνο και μόνο για να πεις ότι το εκανες όπως οι περισσότεροι συνομιλικοι και μικρότεροι σου!
Scroll to top icon