ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2020 | 19:43

όλοι παντρεύονται? τι γίνεται?

ακούγοντας οτι ο τάδε παντρεύεται, η τάδε αρραβωνιάζεται και ούτω καθεξής... με πιανει μια ανασφάλεια και μια αγωνία οτι δεν προχωραω σε αυτό το κομμάτι και οτι θα μείνω μόνη σαν το λεμόνι.. σε λιγο φτανω στα 27.. παραλογίζομαι; ίσως ναι ίσως οχι..
7
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς είναι διαφορετικό να είσαι με κάποιον και άλλο να παντρευτείς. Μπορεί να είσαι με κάποιον καλά, να έχετε παιδί και να μην είστε παντρεμένοι. Τώρα το κομμάτι του να μοιραστείς τη ζωή με κάποιον είναι όταν βρείς ένας άνθρωπο που να μπορείς να μοιραστείς την καθημερινότητα μαζί του. Αυτό μπορεί να γινεί στα 25, 30 ή 35, μην κολλάς στην ανασφάλεια της ηλικίας.
Το θέμα είναι να το κάνουν ειλικρινά και όχι για τη κοινωνία, που θέλει μέχρι τα 30 η γυναίκα να έχει παντρευτεί και με νινί . Μη παρασύρεσαι από τα στερεότυπα της κοινωνίας .Αν έχεις ανασφάλεια και αγωνία, για αυτό που βλέπεις , μη νομίζεις ότι ο γάμος θα στα εξασφαλίσει , αν δεν έχεις βρει τη λύση από πριν μόνη σου .
Scroll to top icon