ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2020 | 21:43

Ο άντρας ο οποίος γουστάρω μου σπάει τα νεύρα..

Γεια σας έχω ένα πρόβλημα είναι ένας φίλος μου γνωστός τον ξέρω εδώ και κάτι μήνες, είχε παιχτεί ένα σκηνικό ανάμεσα σε αυτόν και σε μια φίλη την πείραζε μπροστά μου και με ενοχλούσε αυτό και γω ανακατευτηκα και έτσι υπήρξε εντάσεις μεταξύ μας θα μπορεί να νομίζει ότι ζηλεύω η ότιδηποτε άλλο δεν με ενδιαφέρει, από τότε δεν ξανά πείραξε την φίλη μου ομως.Το πρόβλημα μου είναι ότι από τότε μου την λεει συνέχεια μου πάει κόντρα δεν ξέρω και γω τι άλλο είχε πάρει τα πάνω του, και γω έτσι του την έλεγα συνέχεια γιατί μου έσπαγε τα νεύρα και επειδή είδα ότι δεν ενδιαφέρεται για μενα ειπα δεν θα ασχοληθω μαζι του καθολου και αρχιζα να φλερτάρω με έναν άλλον φίλο μου ο οποίος αυτός δεν με θέλει δεν το έκανα για ζηλέψει το κάνω για να τον βγάλω από τον μυαλό μου.Μια φορά είχε παιχτεί πάλι ένα σκηνικό όταν τον φλέρταρα μπροστά του του είπα κάτι αυτός με στραβοκοιταξε και όταν γύρισα να του ζητήσω κάτι μου έκανε οχι και έτσι δεν το συνέχισα και έφυγα. Από τότε με στραβοκοιταει δεν μου πολύ μιλάει όσο μου μιλούσε όπως παλιά, καλύτερα έχω το κεφάλι μου ήσυχο τι να πω πια και γω συνεχίζω και φλερτάρω τον φίλο μου αυτόν.Δεν μπορώ να σας καταλάβω εσάς τους άντρες πραγματικά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ενώ εσύ βγάζεις νόημα και σ' αυτά που γράφεις και σ' αυτά που κάνεις; Για την περίπτωση που αναρωτιέσαι, όχι.Εμ κάνετε αχταρμά τις τάχαμ' φιλίες γιατί κανείς σας δεν ξέρει τί του γίνεται, εμ γενικεύετε αυθαιρέτως για να δικαιολογήσετε τον απαράδεκτο απαυτούλη σας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon