ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2020 | 22:53

Α καλά..

Η μάνα μου με έχει για τελειωμένη γεροντοκορη.. Και δεν είναι ότι το πιστεύει απλά, που δε με απασχολεί ιδιαίτερα καθαυτό αλλά ότι το πετάει σε κάθε ευκαιρία.. Σάββατο απογευματακι μ έπεισε να πάμε μαζί σε μια φιλική οικογένεια για να μη μένω μέσα σπίτι κλεισμένη λέει.. Πήγα τελικά έχουν θετική αύρα οι άνθρωποι, καλά ήταν.. Μόλις πέρασε λιγο η ώρα και βαρεθήκαμε, αφού ήπιαμε και κρασί και νύσταξα με λέω αστεία πάμε για ύπνο σιγά σιγά.. Λέει η φίλη εντάξει εσύ μπορείς να βγεις κι έξω.. Και πετάγεται η μάνα μου και λέει που να βγει, ποιος τη περιμένει;; Ήρθα σε δύσκολη θέση και με πείραξε..Μόλις ήρθαμε σπίτι και είπα ότι με πείραξε αρνήθηκε ότι το είπε και με είπε παράξενη!! Έχω άδικο να μη θέλω ούτε να τη βλέπω πλέον;; Με κούρασε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πες της ότι δεν είναι σωστό να πετάει φυτιλιές για προσωπικά θέματα εντός ξένου σπιτιού και ότι αν η συμπεριφορά της δεν επανέλθει στην τάξη θα σκεφτείς πολύ καλά αν την ξανασυνοδεύσεις σε επισκέψεις. Απο την άλλη όμως πρέπει να αναλογιστείς αν ήταν πολύ ή λίγο το κρασί που ήπιατε και της ξέφυγε γενικώς οτι δεν έχεις αγόρι οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να την συγχωρέσεις.
Την επόμενη φορά που θα πει κάτι που θα σε πειράξει, μην της πεις απλώς ότι ενοχληθηκες. Ούτε που θα ιδρώσει το αυτί της. Ξεκίνα να φωνάζεις και να τσιριζεις σε σημείο που να σε φοβηθεί το μάτι της. Θα σου πω μετά αν θα τολμήσει να το επαναλάβει. Η αντίδραση σου απέναντι στη συμπεριφορά αυτή που σε ενοχλεί, πρέπει να είναι τέτοια που να λειτουργεί αποτρεπτικά. Να φοβάται δηλαδή να ξαναπεί κάτι τέτοιο.
Scroll to top icon