ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2020 | 22:34

Καληνότσεςςςς

Ακούω το θάλασσες του Μητροπάνου και αναπολώ το παρελθόν,τρώγωντας το 5ο κομμάτι πίτσας.Εσείς όλα καλά;
10
 
 
 
 
σχόλια
Εμείς (πληθυντικός μεγαλοπρέπειας),τρώμε το δεύτερο κομματάκι (μικρά) από γαλακτομπούρεκο με κανταίφι...Κατά τα άλλα,όπως τα ξέρεις.Τίποτα δεν αλλάζει κατά βάθος,όταν πιστεύεις ότι κινείσαι καλά κι αγαθά...Μια ζεστή καληνύχτα από μένα κι όνειρα γλυκά κι απονήρευτα.
'Όπως και να'χει καληνύχτα. Όσο για τα όνειρα ο καθένας έχει την ελευθερία να ονειρεύεται ο,τι θέλει. Αρκεί να μην είναι εφιάλτες. Αυτό έλειπε, να λογοκρίνουμε και τα όνειρα τώρα. Αν και στη δική σας περίπτωση τα γλυκά τέτοια ώρα δεν βοηθάνε, για να αποφύγετε τους εφιάλτες!
Βγαίνει το γαλακτομπούρεκο με καταΐφι σε ενέσιμη μορφή??? :p Μόνο κάτι ενεσούλες με μερέντα έχω δεί...Στοιχηματίζω σε όνειρα γλυκά...:) Και εμείς καλά εξ.Αν κ το "Θάλασσες ",πιο πολύ με θαλασσινά κ ουζάκι μου ταιριάζει...αλλά περί ορέξεως,πίτσα! Καλή χώνεψη! :)
Για τόόσο σιροπιαστό γλυκό,ολίγον ξινούλα απάντηση...Προφανώς κ έκανα χούμορ,εξού κ η φατσούλα ...(αλλά μόνη μου τα λέω ,μόνη μου γελάω καθώς φαίνεται...καλή καρδιά!) Αν μη τι άλλο,τα αλλόκοτα όνειρα ,θα είναι ενδιαφέροντα...
Ωραίος ο Μητροπάνος. Νιώθω υπέροχα δεδομένου ότι μετά από τρεις βδομάδες δε νιώθω καθόλου πόνο και χωρίς παυσίπονα.Υ. Γ. Σχεδόν ποτέ δεν είναι όλα καλά. Απλά ακόμη και σχετικά χάλια είναι τα πράγματα, καλό είναι να ξεκλεβουμε στιγμές ευφορίας.
Scroll to top icon