ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2020 | 21:49

Τη παλεύει;

Έχω καταλάβει από διάφορα ότι δεν ενδιαφέρεται για σχέση, μου το είχε αναφέρει και παλιότερα..ξέρει όμως πως εγώ θέλω σχέση. Έχουμε μια επικοινωνία με μνμ και τώρα τελευταία έχει το θράσος να μου στέλνει ερωτικά υπονοούμενα!!! Αλήθεια, έτσι όπως είναι η κατάσταση (δεν απαντάει πάντα στην ώρα του στα μνμ, μια είναι κρύο μια ζέστη, πιθανόν να παίζει κ με άλλες κλπ) πιστεύει ότι με αυτόν το τρόπο θα το σώσει; Με χει νευριάσει απίστευτα!! Έχω σταματήσει ν απαντάω. Με θεωρεί τέρμα ηλίθια; Πείτε μου λίγο πως το βλέπετε..
6
 
 
 
 
σχόλια
Οχι δεν προσπαθεί να σώσει τίποτα. Απλά σε προσεγγίζει μόνο για κρεββατι. Αν σε ηθελε πολύ για κάτι αλλο, θα σε διεκδικούσε με άλλη ποιότητα και άλλη συχνότητα. Μην εκενυρίζεσαι που θέλει μονο σεξ. Αυτό δεν είναι κακό. Το κακό θα ταν να θελε μόνο αυτό και να σου πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μπορείς να απομακρυνθείς ευγενικά. Εφόσον έχετε άλλα θέλω μην ασχοληθείς καν νομίζω. ΥΓ Α, και κανεις δεν αλλάζει και οχι δεν θα τον αλλάξεις εσυ για κανέναν λόγο.
Με αυτόν ασχολείσαι όμως, οπότε να είχαμε να λέμε. Και μην παίρνεις όρκο ότι έχεις ξεκόψει οριστικά και διά παντός. Εδώ άλλες και άλλες έχουν εξευτελισθεί δημοσία, έχουν ρεντικολιαστεί πλήρως, και πάλι έτρεχαν εκεί που τις έφτυναν ενώ το έπαιζαν ανένδοτες και σοβαρές και δήθεν.
Scroll to top icon