ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2020 | 02:23

Απλώς

Στο τέλος της ημέρας.. είμαι μόνη.Επαναδιατυπωνω ορθα. Είμαι εγώ και ο αγαπημένος συνοδοιπόρος της ζωης: το σκυλί μου.Το μόνο πλάσμα που ξέρει κυριολεκτικά τα πάντα μου. Ξερει πόσες φορές έχω κλάψει, για όλα όσα έζησα εδώ και δύο χρόνια, πόσο έχω θυμώσει και πόσο ήθελα να τα σπάσω όλα, αλλά δίσταζα για να μην τρομάξω κι εκείνον. Ξέρει πόσο πόνεσα τις νύχτες που έλειπες, τις αγωνίες μου σε κάθε αναπάντητο μήνυμα, και το πώς χαμογελούσα, πώς χόρευα και τραγουδούσα μόνη όταν μου έδινες τα ψίχουλα σου. Ήταν στην αγκαλιά μου τις ήρεμες νύχτες με ταινίες που μ έκαναν να γελώ. Και τις άλλες που τον ξυπνούσα γιατι κουνιομουν απ τις αϋπνίες, απ το άγχος μου για το τι θα συμβεί αύριο.Ήταν εδώ και με κοίταζε περίεργα σε κάθε παραμιλητο, κάθε φορά που μου ξέφευγαν σκέψεις.Κάθε φορά που κοιτούσα και μιλούσα στον καθρέφτη.Κάθε φορά που έτρεχα να πάω στη δουλειά, ήταν εκεί κι ένιωθε το άγχος μου.Σ ευχαριστώ μικρό μου, που με ξέρεις τόσο καλά και δε μ έχεις προδώσει ποτέ.Και το σύμπαν που σ έφερε στο δρόμο μου.ΥΓ. Ξεκίνησα θέλοντας να γράψω για μια ιστορία παραπονεμενης αγάπης. Μα δεν της άξιζε τελικά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Τα σκυλιά αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα του ανθρώπου με τον οποίο μοιράζονται τη ζωή τους. Είναι πράγματι εκπληκτικό αυτό. Ξέρουν πότε είσαι χαρούμενος, πότε είσαι λυπημένος, θυμωμένος χωρίς να χρειαστεί να πεις τίποτα. Είναι υπέροχα ζώα.
Scroll to top icon