ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2020 | 21:35

Έλεος δηλαδή

Όλοι σήμερα είχαν πολλά τρομερά νεύρα.Οι γονείς,η αδερφος, στην πολυκατοικία, στο σούπερ μάρκετ, παντού. Σαν να δεχομουν αδικη βροχή επιθέσεων από γνωστούς και αγνώστους ενοιωσα. Δεν θέλω να ξανάρθει αυτή η μέρα και ήταν πραγματικά σαν να συνεννοηθούν ολοι για να με τρελάνουν και να με κάνουν να κλάψω. Δεν θα αφήσω να ξανασυμβεί. Θα σταματήσω να είμαι καλόβολος ανθρωπος
10
 
 
 
 
σχόλια
Έχω υπάρξει και στις δύο πλευρές. Και του νευριασμένου που ξεσπάει αλλά και σε αυτού που είναι αποδέκτης στα νεύρα των άλλων.Συνήθως το δεύτερο σε οδηγεί στο πρώτο.Η λύση μου πλέον και στις δύο περιπτώσεις το περπάτημα... η γνωστή λαϊκή ρήση που παίρνεις τα βουνά. Αντί βουνά παίρνεις τους δρόμους με μουσική στα αυτιά και τους έχεις όλους γραμμένους.
Καλόβολος (καλός + βολή) είναι ο βολικός, συνεννοήσιμος, συνεργάσιμος.Καλόβουλος (καλός + βουλή) είναι αυτός που δείχνει καλές προθέσεις: Καλόβουλος αναγνώστης.
Κι εμένα δεν ήταν η μέρα μου σήμερα. Όμως διαπίστωσα για άλλη μια φορά πόσο δεκτικοί είναι ορισμένοι άνθρωποι αν τους τρίξεις λίγο τα δόντια. Το χρειάζονται ρε παιδί μου πως το λένε. Με το να είσαι "καλόβολος" δεν βοηθάς τον εαυτό σου, σίγουρα όμως δεν είσαι χρήσιμος και για τους άλλους.
Καλύτερα να αρχίσεις να διεκδικείς και να μην ανέχεσαι, δεν ξέρω γιατί ορισμένοι άνθρωποι νομίζουν ότι πρέπει να γίνουν κακοί για να αλλάξει προς το καλύτερο η ζωή τους. Οι άνθρωποι δεν ξεσπάνε στους καλούς, αλλά σε όσους κρίνουν ως αδύναμους.
Scroll to top icon