ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2020 | 14:04

Φοιτητική ζωή απογοήτευση σκέτη

Είμαι πρώτο έτος σε μια κωμόπολη μακριά από την οικογένεια μου που δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά και μακριά από τις φίλες μου... Το πρόβλημα μου είναι ότι νιωθω οτι δεν ζω είναι τοσο άχαρη και ανιαρή η ζωή μου δεν έχω γνωρίσει ανθρώπους ενδιαφέροντες, δεν μαρεσει η σχολή μου ,νιώθω φουλ μόνη ακομα και η πολη δεν βοηθάει γτ δεν εχει ούτε συναυλίες ούτε κάποια δρώμενα να ξεγελασω την μοναξιά μου και να πείσω τον εαυτό μου ότι ζω κάπως το φοιτητικό όνειρο. Επίσης νιωθω ότι θα κρατήσει χρονια αυτή η κολώνια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Το πρόβλημα ξεκινάει απο το οτι δεν σου αρέσει η σχολή σου. Γιατί τα υπολοιπα λύνονται. Παρέες βρίσκεις, φίλους κανεις, συναυλίες πας κοκ. Αλλά μια σχολή που δεν σ αρεσει δεν βγαινει ! :) Οποτε φανταζομαι ξερεις που πρεπει να ψαχτείς..
Δεν σου αρέσει η σχολή σου επειδή γενικότερα η διάθεση λόγω των αλλαγών (μακρυά από οικογένεια και φίλους) είναι πεσμένη ή το αντικείμενο σπουδών δεν σου αρέσει πραγματικά, οπότε έχει επίπτωση και στους άλλους τομείς (να είσαι κοινωνική,ευδιάθετη να γνωρίσεις κόσμο κλπ) ; Ψάξε μέσα σου τι ακριβώς σε ενοχλεί.Μπορεί να φταίνε και τα δύο. Με συμφοιτητές δεν έχεις έρθει κοντά να γνωριστείτε;Μια καλή παρέα ακόμα και μέσα στο σπίτι να είσαι θα σου είναι ευχάριστο. Δώσε λίγο χρόνο στα πράγματα και βλέπεις. Πάντως αν όντως η σχολή σου είναι αδιάφορη απλά φύγε και κάνε αυτό που σε γεμίζει.Καλή συνέχεια.
Scroll to top icon