ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2020 | 12:44

...

Εχουμε σχεση γυρο στα 2 χρονια, γενικα δεν ειμαι ζηλιαρα, δεν ειμαι πιεστικη. Ενα πραγμα μονο με δεμονιζει, δε θελω να χορευει με αλλες(φίλες παντα).Τη πρώτη φορα που έγινε ημασταν σε ενα γλεντι και οταν εφυγα απτο τραπεζι να αγορασω μπυρες, γυρισα και δε βρηκα κανεναν απτη παρεα, κοιταξα λοιπον στη πιστα και χορευε με μια φιλη του μπαλο. Εκεινη τη στιγμή ενιωσα καπως που δεν ειχα ξανανιωσει, ενοχληθηκα και θυμωσα πολύ, αλλα δεν ηθελα να το συζητησω και να δωσω δικαιωμα. Οποτε μολις τελειωσε η βραδια και γυρισαμε σπιτι του το ειπα. Πρωτη φορα στη ζωη μου του εξεφρασα κατι που με ενοχλει, μεχρι τοτε δεν με ενοχλούσε τιποτα ημουν κουλ με ολα.Περασε ο καιρος ξαναπηγαμε σε αρκετα γλέντια αλλα με αλλες παρεες, εγω το ειχα κρατησει μανιατικο και δε χόρευα μαζι του, καθε φορα που με επιανε να χορεψουμε εφευγα διακριτικά λεγοντας μια δικαιολογια, ποτε δε του ειπα οτι του το κραταω. Μετα ειπα να το σταματήσω αυτό και συμπεριφερομουν σα να μην ειχε γινει ποτέ, προχθες πηγαμε σε γλεντι με την τοτε παρεα(που είχε γινει το σκηνικο) ειχα πολυ κεφι! Του ελεγα αντε να βαλει χορευτικα να χορεψουμε, αντε να σηκωθούμε, ανυπομονουσα πολυ. Τοτε βαζει παλι μπαλο(ντεζαβου) και πιανει παλι τη φιλη του και της λεει επιδεικτικά '' παμε''! Και τη πιανει απτο χερι και σηκώνονται και πανε στη πιστα. Εχω μεινει παγωτο, εχω αλλάξει 30 χρωματα και εκεινη τη στιγμή εκανα κατι που δε το ειχα κανει ποτε στη ζωη μου. Καθως χορευαν και ειχα μεινει στο τραπέζι εγω και αλλο ενα ζευγαρι, φανερα ενοχλημενη, παίρνω τα πραγματα μου και φευγω. Χωρις να το θιξω. Απλα του καληνυχτισαΔε μου ζητησε ουτε ενα συγγνωμη, μαλιστα με εκανε να νιώσω ότι φταιω εγω. Νιωθω ασχημα οχι γτ εκανα κατι κακο, ξέρω πως ειχα δικιο! Νιωθω ασχημα γιατι δεν εκανα ποτε κατι που ξερω πως δε του αρεσει, δε τον εχω φερει ποτε σε δυσκολη θεση, προσεχω παντα πως θα φερθω στους ανθρωπους που εχω γυρο μου, δε θελω να τους πληγώνω ουτε να τους μειωνω. Θεωρω οτι δε μου αξιζε. Και νταξει πες τη πρωτη φορα δε το ηξερε, απτη στιγμη που του ειπα πως δε μαρεσει αυτο ομως δεν υπαρχει δικαιολογια. Το έθαψα μεσα μου για να μη γινομαι δυσαρεστη, τη παρασκευη έχει κανονισει η παρεα να βγουμε. Δε θελω να παω, δε θελω να δημιουργω εντάσεις θα βρω παλι μια δικαιολογια να μη παω, δε μαρεσουν οι γκρινιες. Αλλα νιωθω ασχημα με αυτη τη παρεα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο φίλος σου έχει το "χάρισμα"; Έχει μαντικές ικανότητες; Αν όχι, πώς στο διάουλα θα ήξερε ότι σε πείραξε; Μου φαίνεται ότι σου αρέσει να θυματοποιείσαι και να το παίζεις drama queen. Απλά ενημερωτικά, αυτό σε κάνει να φαίνεσαι περισσότερο αλλοπρόσαλλη παρά θιγμένη.
Εγω στη θεση σου θα χορευα με καποιον αλλον απο την παρέα, δεν θα εφευγα. Να δουμε αν θα του αρεσε. Το δικο σου κεφι χαλασε, οχι το δικο του. Αυτος συνεχισε να χορευει, πιστεψε με.. Βεβαια να ξερεις οτι σε καποια σημεία είσαι κ εσύ λαθος!
Scroll to top icon