Με τις θερμοκρασίες που επικρατούν και στο μπαλκόνι να τα ξέχναγες (για μία μέρα) δεν θα πάθαινε κάτι.Πόσο μάλλον στη συντήρηση. Εγώ τα ξέχασα στο αμάξι ήταν μια χαρά :))
7.2.2020 | 12:58
Απορία
Πήρα κάποια πράγματα χθες από το κρεοπωλείο και τα άφησα στο πάνω ράφι του ψυγείου που είναι για τα ευαίσθητα τρόφιμα. Δεν μπορώ σε αυτό το ράφι π.χ να βάλω ντομάτες, λαχανικά και άλλα τέτοια γιατί θα γίνουν πέτρα. Βάζω μόνο κρεατικά μέχρι να τα βάλω στην κατάψυξη ή να τα μαγειρέψω. Έτσι έκανα και χθες. Σήμερα όμως που πήγα να τα βάλω στην κατάψυξη γιατί δε θα τα χρησιμοποιήσω σύντομα ο κιμάς σκληρυνε αρκετά, ίσως επειδή η σακουλιτσα ήταν λίγο μουφα, αλλά το έβαλα στην κατάψυξη γιατί σκέφτηκα ότι θα πάγωνε επίσης αν το έβαζα στην κατάψυξη. Λέτε να είναι επικίνδυνο και να μην ήταν σωστή η ψύξη του στο ψυγείο; Υ.Γ Είμαι στη δουλειά και γκουγκλαρω "Κιμάς και ψυγείο" και άλλα τέτοια...
4