ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2020 | 18:41

Τι με συμβουλευετε;

Μου λέει ο δικός μου ότι δεν θέλει να μείνει μόνος του ποτέ! Θέλει να είναι σε εγρήγορση με τις γυναίκες! Και να χωρίσουμε δεν θα επιδιώξει να μείνει μόνος του! Με θλίβει το ότι δεν είμαι κάτι σημαντικό για εκείνον! Κάπως έτσι το εκλαμβάνω! Επίσης αναφέρει συνεχώς τη πρώην του τελευταία ότι τον πληγωσε πολύ! Όμως είμαστε μαζί ένα χρόνο! Δεν θέλω να τον χάσω!
6
 
 
 
 
σχόλια
Ο,τι και να σε συμβουλέψουμε άχρηστο θα πάει από τη στιγμή που γράφεις ότι δε θέλεις να τον χάσεις. Κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό και με κάθε σιγουριά δεν μπορείς να το αποτρεψεις ο,τι κι αν κάνεις. That's life. Κάποτε θα μάθεις κι εσύ-είναι μέρος της λειτουργίας του σύμπαντος. Μέχρι τότε κουράγιο, έχεις μπροστά σου δρόμο.
Ρε κορίτσια αλήθεια που κυκλοφορείτε να βρούμε και εμείς γκόμενα-ψυχοθεραπεύτρια να βγάζουμε τα εσώψυχα μας για τις πρώην, τις νυν και τις μέλλουσες;;; Έλεος δηλαδή, μερικές φορές νομίζω ότι τα θέλει ο κ.....ς σας!
Κάποιοι είναι τρομοκρατημένοι από την ιδέα της μοναξιάς. Καλύτερα μια ζωή με -αδιάφορες ενίοτε- σχέσεις και φιλίες, παρά μια στιγμή να είναι αυτοί οι σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Η "βαβούρα" σε κρατά απασχολημένο από αυτά που όντως νιώθεις.Προσπάθησε πάντως να του μιλήσεις ξεκάθαρα, για αυτά που πιστεύεις, ίσως να βγει κάτι από αυτό. Ίσως είναι ανασφάλεια.
Scroll to top icon