ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2020 | 00:10

Την πέφτει στο αγόρι μου

Είμαι σε σχέση με ένα παιδί εδώ και 1μιση χρόνο. Πριν 2 εβδομάδες γράφτηκε σ ένα καινούργιο γυμναστήριο το οποίο είναι σαν personal training σε γκρουπ. Την προηγούμενη εβδομάδα, το αγόρι μου με πληροφορεί ότι μια καινούρια κοπέλα ήρθε την τάδε μέρα και του συστήθηκε κλπ, ενώ κανείς άλλος δεν μπήκε σε τέτοιο κόπο. Την επόμενη μέρα η κοπέλα του ζήτησε τον αριθμό του για να πάνε για καφέ και όπως είναι λογικό το αγόρι μου αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας ότι είναι σε σχέση. Η απάντηση της ήταν ότι "Εντάξει άμα παρεξηγηθεί η κοπέλα σου με κάτι τέτοιο τότε δεν σου αξίζει". Το αγόρι μου είπε ότι δεν το ρισκάρει γτ δε θέλει να τσακωθούμε. Την επόμενη μέρα ενώ έφευγαν η κοπέλα έκανε κίνηση να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει (σαν αποχαιρετισμο φαντάζομαι) και το αγόρι μου ισχυρίζεται ότι την απωθησε λέγοντας της χαρακτηριστικά "είσαι τελείως χαζή ή το παίζεις; έχω σχέση σεβασου το γτ δεν θα τα πάμε καλά". Χθες λοιπόν, κι ενώ έχουν την ίδια ώρα προπόνηση κάθε μέρα, η κοπέλα έριξε δήθεν νερό πάνω του καταλαθος (σε επίμαχο σημείο) και έκανε κίνηση να τον σκουπίσει!!! Ποιος σοβαρός άνθρωπος το κάνει αυτό; Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δε σέβονται τίποτα πια; και γιατί προκαλούν με αυτόν τον χυδαίο τρόπο;Δεν ξέρω πως πρέπει να αντιδράσω και το αγόρι μου δεν μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα του που τυγχάνει να είναι τις ίδιες ώρες με την κοπελιά στο γυμναστήριο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Απαπαπα καλε, τι λυσσαρες κυκλοφορουνε εκει εξω! Κι ο δικος σου μελι εχει στο αποτετοιο του και δεν τον αφηνει σε ησυχια; Πες βρε, με τον Μπραντ Πιτ τα εχεις;Το οτι δεν σου περναει απο το μυαλο οτι ισως τα φουσκωνει λιγο τα γεγονοτα ειναι αξιοθαυμαστο. Μονο μην τα πιστεψει και ο ιδιος και δε βγαινει απο το σπιτι, μην τυχον και τον λιντσαρουν οι θαυμαστριες!
Θεωρώ ότι 99% φταίει το "αγόρι σου". Αυτού του είδους οι εξιστορήσεις δεν προσφέρουν τίποτα και δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα. Εκτός αυτού αν ήθελε να της κόψει τη φορά θα είχε γίνει ήδη. Με τα "μη, αχ όχι, αχ καλέ τι κάνεις εκεί" δείχνει βασικά ότι του αρέσει, κολακευεται και εισπράττει και την απαραίτητη ζήλια από εσένα που τον ανεβάζει κι άλλο. Αν ήθελε να την ξεκόψει θα το είχε κάνει σε δύο λεπτά λέγοντας της "σόρρυ δεν είσαι ο τύπος γυναίκας που με ελκύει" κι όχι ότι τάχα τώρα έχει σχέση κι αχ δε μπορώ... Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Αδιαφορείς και τηρείς απόσταση για να δεις μέχρι που θα το πάει.Αν τον θες, κάθεσαι και τα υπομένεις όλα ψάχνοντας τερτίπια για να τον κρατάς κοντά σου ζώντας με την αγωνία αν τελικά βγήκε για καφέ και τι άλλο μπορεί να έκανε.
Υπάρχουν και γυναίκες (και άνθρωποι γενικά) που δεν καταλαβαίνουν από κανένα όχι. Το παίρνουν ως πρόκληση να κερδίσουν το αντικείμενο του πόθου από τη σχέση τους. Και στις πλείστες των περιπτώσεων δεν νιώθουν τίποτα άλλο πέρα από εγωισμό και ανταγωνιστικοτητα
Για όλα υπάρχει λύση όταν κάποιος το θέλει. Τώρα αν τύχει μια στο εκατομμύριο να έχει ο/η άλλος/η σοβαρά ψυχολογικά θέματα πρέπει να είναι πιο μελετημένη η προσέγγιση. Εδώ σε αυτή την περίπτωση πιστεύω δεν ισχύει. Είναι νέα παιδιά και κάτι τέτοια "πειράγματα" είναι μέρος της σχέσης. Δεν πιστεύω επίσης ότι υπάρχει φυσιολογική γυναίκα που να ενδιαφέρεται και μετά από κάθετη απόρριψη να συνεχίσει να ενοχλεί. Πάντως σε κάθε περίπτωση μπορεί να απομακρυνθεί ένας που ενοχλεί.Εδώ το καλό αγόρι δε θέλει γιατί τον ανεβάζει αυτό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon