ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2020 | 22:48

Παιδί

Μακάρι να αποκτούσα ένα παιδάκι. Το θέλω όσο τίποτα άλλο! Αλλά ο σύντροφός μου δε θέλει παιδιά... Και είμαι ήδη 34.
10
 
 
 
 
σχόλια
Αν η προτεραιότητά σου είναι να γίνεις γονέας, τότε είσαι με λάθος σύντροφο. Άσε δε που το παιδί απαιτεί μια μεγαλύτερη ωριμότητα από το να κάθεσαι σε μια κατάσταση παθητικά. Σκέψου καλύτερα γενικώς.
Θα το υποβάλλεις δηλαδή στον αγώνα να αλλάξει το κόσμο (κοτσάνα κατά τη γνωμη μου πώς ακριβώς θα τον αλλάξει) μια ζωή στη κούραση και στον αγώνα. Δεν χρειάζεται καν η συντροφικότητα είναι πιο σημαντική από το να κάνει παιδί
Ο καθένας με τις προτεραιότητες του. Άλλοι καριέρα, άλλοι οικογένεια, άλλοι απλους σύντροφους και πρακτική ζωή, κλπ κλπ. Όταν δεν συνάδουν οι προτεραιότητες του ενός με του άλλου; Το προσπαθούμε; Το αφήνουμε; Εσύ μόνο μπορείς να ξέρεις.
Εφόσον υπάρχει ασυμφωνία στις επιθυμίες σας για ποιον λόγο σε χωρίζεις και προτιμάς να χαραμίζεις τα χρόνια σου; Μη μας πεις ότι τον αγαπάς κλπ. Μια σχέση πρέπει να εξελίσσεται, διαφορετικά δεν έχει λόγο ύπαρξης μόνο για ερωτική συνεύρεση.
Scroll to top icon